İş Bankası ve TÜDAV'dan ortak proje!

İş Bankası, TÜDAV ile ortaklaşa hayata geçirdiği "Denizlerin Geleceği: Deniz Çayırları" projesini duyurdu. Yapılan açıklamada gelecek nesillere ve canlılara sağlıklı denizler bırakmanın amaçlandığı vurgulandı.

Güncelleme:

   İş Bankası, X hesabından 1 Mart Dünya Deniz Çayırları Günü’ne yönelik paylaşım yaptı. Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) iş birliğiyle hayata geçirilen "Denizlerin Geleceği: Deniz Çayırları" projesinin duyurulduğu açıklamada gelecek nesillere ve canlılara sağlıklı denizler bırakmanın amaçlandığı belirtildi.

   Deniz çayırlarının korunması adına çalışmaların devam edeceği aktarılırken, gönderide "1 Mart Dünya Deniz Çayırları Günü’nde denizlerin sesini size getirdik. TÜDAV iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz "Denizlerin Geleceği: Deniz Çayırları" projemiz ile gelecek nesillere ve canlılara sağlıklı denizler bırakabilmek için denizlerimizin akciğerleri deniz çayırlarının korunması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

   Deniz çayırlarının denizlerin oksijeni ve biyoçeşitliliği için önemini vurgulayan İş Bankası, projenin bir yıllık faaliyetlerini duyurdu. Erdek, Narlı Köyü ve Paşalimanı Adası'nda yapılan arazi çalışmalarının altı çizilirken, iki yeni deniz çayırı yatağı tespit edildiği aktarıldı. Söyleşiler dışında 1.500'ü aşkın öğrenciye bilinçlendirme yapıldığı öğrenildi."Denizlerin sesini size getirdik" diyen İş Bankası, "Denizler Bizim, Gelecek Bizim" sloganıyla 1 Mart Dünya Deniz Çayırları Günü’nü kutladı.

Etiketler iş bankası
Yorumlar
Kalan Karakter 800