İDO, bilet fiyatlarına zam geldi! Bilet fiyatlarına %10 ila %20 oranında zam uygulanacak!

Bursa-İstanbul arasında ulaşım hizmeti sunan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bilet fiyatlarına zam yaptı. İDO, mevcut fiyat tarifesi üzerinden %10 ila %20 oranında zam yaptığı açıklandı. İşte sizlerle Nisan ayında geçerli olacak yeni fiyat tarife listesi..

Güncelleme:

Bursa ile İstanbul arasında ulaşım hizmeti sunarak vatandaşların daha rahat seyahat etmesini sağlayan önemli ulaşım araçlarından birisi olan, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), vatandaşlar için büyük bir avantaj olurken, deniz ulaşımına son zamanlarda art arda zam gelmesi ise dikkatleri çekti. Peki Nisan ayında geçerli olacak İDO seferleri için açıklanan yeni tutar ne kadar?

İDO bilet fiyatlarına yeni zam!

Geçtiğimiz dönem Aralık ayında 248 TL olarak satılan ekonomi sınıfı “İstanbul-Bursa” seferi biletleri yeni yıl itibariyle 283 TL’ye yükselirken, ‘Promo’ olarak satılan biletlerin fiyatı ise 1 Ocak günü için 268 TL’ye yükselmiş daha sonraki günlerde ise 248 TL olarak satışa sunuluyordu.

Bursa-İstanbul arasında ulaşım hizmeti sunan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri için talep edilen bilet fiyatları yeni zam ile birlikte bilet fiyatları şu şekilde gerçekleşecek;

Nisan ayı itibariyle, Promo bileti, 268 TL’den 298 TL’ye yükselece.

Nisan ayı itibariyle, Ekonomi sınıfı biletin fiyatı ise 283 TL iken 338 TL’den satışa sunulacak.

Yukarıda yer zamlı bilet fiyatları 1 Nisan itibariyle geçerli olacak.

İDO, bilet fiyatlarına zam geldi! Bilet fiyatlarına %10 ila %20 oranında zam uygulanacak! resim: 0

İDO, bilet fiyatlarına zam geldi! Bilet fiyatlarına %10 ila %20 oranında zam uygulanacak! resim: 1

Yorumlar
Kalan Karakter 800