Google doları neden düşük gösteriyor? Google’da dolar yine 24 TL

Son zamanlarda sosyal medyayı da en çok meşgul eden konulardan bir tanesi de Google’ın doları düşük göstermesi oldu.

Güncelleme:

Son zamanlarda sosyal medyayı da en çok meşgul eden konulardan bir tanesi de Google’ın doları düşük göstermesi oldu. İlk yapıldığında insanlar büyük bir şok yaşayarak dolarlarını bozdurmuş ve ardından düşükten almak için sıraya girmişlerdi. Ancak sonucun beklendiği gibi olmaması nedeniyle dolar / TL grafikleri bir anda şaşmıştı.

Bu hatanın ardından çok fazla zaman geçmeden yine aynı senaryo gerçekleşti. Ancak bu sefer insanlar bu gösterim sonrasında dolarlarını bozmadı. Peki, Google neden bu şekilde hatalar yapıyor? Kasıtlı bir hata mı? Google bunun için ne diyor?

Google “dolar 24 TL” olacak mı?

Google’a eğer “dolar kaç TL”, “dolar ne kadar oldu”, “dolar ne kadar” diye yazarsanız sizleri hiçbir sayfaya yönlendirmeden kendi dolar / TL durumunu paylaşıyor. Ancak bu son günlerde çok hatalı sonuçlara sebep oluyor. Güncel olarak 28.4 TL dolaylarında seyreden doları bir anda 24 TL seviyelerinde gösterebiliyor.

Google tarafından yapılan açıklamada olayın sistemsel bir hata olduğu söylense de üst üste 2 sefer olması insanları tedirgin ediyor. Şuan için net bir sonuç olmamasına rağmen insanların bir an önce bu hatanın düzeltilmesini bekledikleri biliniyor.

Etiketler Dolar Google
Yorumlar
Kalan Karakter 800