Gönül Dağı dizisindeki Veysel karakteri öldü mü? Semih Ertürk diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı dizisinde sevilen oyuncu Veysel karakterinin bölüm sonunda yaralanması izleyenleri şoke etti. Dizinin sıkı takipçileri, karakterin diziden ayrılıp ayrılmadığını ise merak ediyor.

Güncelleme:

Gönül Dağı dizisinin Veysel karakterini canlandıran Semih Ertürk'ün diziden ayrılması gündeme geldi. 16 Eylül akşamı yayınlanan dizinin yeni bölümünde Veysel karakterinin yaralanması akıllara ölerek veda ettiği sorusunu getirdi. Diziyi severek takip edenler Veysel karakterini ölme ihtimali ile hüsrana uğradı. Dizinin bölüm sonu ile birlikte herkesin aklına o soru geldi. Dizinin takipçileri direkt olarak Veysel karakterinin diziden çıkıp çıkmadığını araştırmaya başladı.

Gönül Dağı Veysel öldü mü?

TRT 1 kanalında ekranlara gelen Gönül Dağı dizisinde şok edici bir gelişme yaşandı. Dizide beklenmeyen bu gelişme izleyicileri hüsrana uğrattı. Dizideki karakteriyle Veysel olarak bilinen Semih Ertürk, gerçekten diziden ayrıldı mı? İzleyiciler bu soruyu internet üzerinden aratmaya başladı. Karakterler arasında oldukça sevilen bir karakter olduğu için Veysel karakterine ayrıca izleyiciler tarafından önem gösteriliyor.

Bunun sonucu dizinin yayınlanan son bölümünde Veysel karakterinin yaralanması sonucu ölebilme ihtimali izleyenleri korkuttu. Bölüm sonunu gelen izleyiciler Semih Ertürk’ün diziden çıkıp çıkmadığını araştırmaya başladı. Peki, Gönül Dağı dizisindeki Veysel'e ne oldu? Semih Ertürk yeni bölümde yer alacak mı?

Semih Ertürk Gönül Dağı dizisine veda mı ediyor?

Oyuncu kadrosunda Cihat Süvarioğlu, Gülsim Ali, Semih Ertürk, Berk Atan, Ali Düşenkalkar, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya ve Erdal Cindoruk bulunan Gönül Dağı dizisinin son bölümü izleyenleri üzdü. Semih Ertürk tarafından canlandırılan Veysel karakteri izleyiciler tarafından oldukça seviliyordu. Dizideki senaryo gereği uzaya fırlatılan roketin geri düşmesinden sonra Veysel karakteri yaralandı. Böylelikle izleyenlere son sahne oldukça üzücü dakikalar yaşattı.

16 Eylül Cumartesi akşamı TRT 1 kanalında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Veysel karakterinin başına gelenlerle kafalarda soru işareti bıraktı. Diziyi severek izleyen kitle, yeni bölümde Veysel karakterinin olup olmayacağını bilmek istiyor. Ancak Veysel karakterinin yeni bölümde olup olmayacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800
Ayhan Doğan
Veyseli yaşatmalarí lazım dizinin başrol karakterleri dizi bozulur yoksa