FODER'in ücretsiz eğitiminde %96 başarı! Finansal bilgi birikimini artırmak isteyenlerin dikkatine!

Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği'nin (FODER) açtığı FinKurs'a katılanlar %96 başarı oranıyla programı tamamladı. Finansal bilgi birikimini artırmak isteyenler, çevrim içi olarak ücretsiz eğitimlerini alabilir.

Güncelleme:

   Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER), X hesabından FinKurs'a katılanlardan 1.700 kişinin %96 başarı oranıyla eğitimini tamamladığını açıkladı. Finansal okuryazarlık eğitimlerine herkesin ücretsiz ve her yerden erişmesini sağlayan FODER, herkesin finansal konularda bilgi birikimlerini artırmalarını amaçladıklarını belirtti.

   FinKurs'a katılımların devam ettiğini aktaran FODER,  paylaşım serisinde şu ifadelere yer verdi:

   "FinKurs çevrim içi ücretsiz finansal okuryazarlık eğitimlerden faydalananların 1,700'ü eğitimlerini %96 başarı oranıyla tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazandılar.

   FODER olarak hazırladığımız finansal okuryazarlık eğitimlerine herkesin ücretsiz, her yerden erişmesini sağlayarak finansal konularda bilgi birikimlerini artırmalarını amaçlıyoruz.

   Siz de FinKurs'a katılarak yatırım, bireysel emeklilik sistemi, enflasyon gibi finansal okuryazarlık konularında bilginizi test etmeye başlayabilirsiniz.

   Eğitimlerden faydalanmak için; http://finkurs.org"

FODER'in amacı nedir?

   Devlet, özel sektör ve diğer sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak ülke çapında bireylerin finansal okuryazarlık, finansal erişim farkındalıklarını ve olanaklarını oluşturabilmeyi amaçlayarak yola çıkan FODER, 2012 yılında kurulmuş olup, bilinçlendirme, eğitim, araştırma, uygulamalara destek, politikalar üretilmesi çalışmaları yapmaktadır.

Etiketler FODER
Yorumlar
Kalan Karakter 800