FODER YK Başkanı Zekeriya Öztürk herkesi ücretsiz kursa davet etti

FODER YK Başkanı Zekeriya Öztürk, AA'ya verdiği demeçte vatandaşları finansal okuryazarlık farkındalığı için ücretsiz FinKurs'a davet etti.

Güncelleme:

   Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Öztürk, Anadolu Ajans'ına röportaj verdi. Öztürkün röportajından bir kesit paylaşan FODER, kurduğu ücretsiz eğitim platformuna katılması yönünde halka çağrıda bulundu.

   Vatandaşları FinKurs'a davet eden Zekeriya Öztürk'ün dediklerini aktaran FODER, X hesabı üzerinden "YK Bşk. Zekeriya Öztürk, AA'ya verdiği röportajda vatandaşların #finansalokuryazarlık farkındalıkları artırması gerektiğine vurgu yaptı ve herkesi FODER’in hayata geçirdiği ücretsiz finansal okuryazarlık platformu FinKurs’a katılmaya davet etti" ifadelerini kullandı.

   Devlet, özel sektör ve diğer sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak ülke çapında bireylerin finansal okuryazarlık, finansal erişim farkındalıklarını ve olanaklarını oluşturabilmeyi amaçlayarak yola çıkan FODER, 2012 yılında kurulmuş olup, bilinçlendirme, eğitim, araştırma, uygulamalara destek, politikalar üretilmesi çalışmaları yapmaktadır.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800