FODER Danışma Kurulu Üyesi Attila Köksal'dan gayrimenkul yatırımcılarına çağrı!

FODER Danışma Kurulu Üyesi Attila Köksal, gayrimenkul yatırımcılarına çağrıda bulundu. Köksal, gayrimenkulle ilgilenen vatandaşları bu konunun inceleneceği yayınına davet etti.

Güncelleme:

   FODER Danışma Kurulu Üyesi Attila Köksal, kendi X hesabından gayrimenkul yatırımcılarına ve gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına ilgi duyanlara seslendi.

   Herkesi 26 Mart günü gerçekleştirilecek FODER Kitap Kulübü'nün Profesyonel Gayrimenkul Yatırımı oturumuna davet eden Köksal, kitabın yazarı Kürşat Tuncel ile yapılacak yayını paylaştı. Detaylarına aşağıdaki internet adresinden ulaşabileceğiniz etkinlik, saat 21:00'de başlayacak.

https://t.co/JFyvNkmBQd

Attila Köksal kimdir?

   1983 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Attila Köksal, 1985’te Drexel Üniversitesi’nden MBA derecesi aldı. 1991-1996 yılları arasında Inter Yatırım A.Ş.’de CEO olarak çalışan Köksal, Ünlü Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CFA Institute Yönetim Kurulu Üyeliği’ni de yürütmüş olan Attila Köksal, Nisan 2019 tarihinden beri FODER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra etmektedir.

Etiketler attila köksal
Yorumlar
Kalan Karakter 800