En az 50 bin TL maaşla personel alacak: tecrübe şartı yok!

Türk Hava Yolları (THY) bünyesine en az 50 bin TL maaşla istihdam sağlayacak tecrübesiz kabin memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları ve başvuru detayları işte sizlerle...

Güncelleme:

“Peki, THY bünyesine alımı yapılacak tecrübesiz kabin memuru alımı için başvuru nitelikler neler? Personel alımları için kimler başvuru yapabilir? Kabin memuru alımları için başvurular nereye ve nasıl yapılabilir?” Diyorsanız eğer tüm sorunların cevapları ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Personel alımları için başvuru şartları neler?

“Türk Hava Yolları’nın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, güler yüzlü, ekip çalışmasına yatkın, dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz” diyerek ilan yayınlayan THY personel alımları için başvuru şartlarını şu şekilde açıkladı:

Genel Şartlar;

  • Lisans Mezunu
  • C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
  • 01 Ocak 1982 ila 31 Ocak 2004 tarihleri arasında doğmuş olması
  • En az lise mezunu olması.
  • İyi derecede İngilizce bilmesi
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmaması
  • Daha önce Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile diğer iş yerlerinden fesih, devamsızlık, sağlık veya disiplinsizlik gibi nedenlerle ayrılmamış olması gerekmektedir.

Özel Şartlar:

  • Kadınlar personel alımları için başvuru şartları adayların 160-180 cm. Arası, erkeklerin ise 170-190 cm arası boya sahip olması (Boy-kilo endeksine uygun olmalıdır.)
  • Vücudun görünecek yerlerinde dövme, piercing ve yara/yanık/leke vb. kalıcı iz bulunması.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Türk Hava Yolları (THY) bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylar, “Tecrübesiz Kabin Memuru” alımlarını şu şekilde yapabilir;

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar, ilana sadece online olarak Türk Hava Yolları kariyer sitesi “kariyer.thy.com” üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

İlan, yeterli başvuru sayısına ulaşılana kadar yayında kalacağı bilgisi verilirken, personel alımı için başvuru yapan adaylarla, başvuru sırasında belirtilen “e-posta” adresleri aracılığıyla iletişim kurulacaktır. Bu neden dolayı da e-posta adresin güncel ve geçerli olması önem teşkil etmektedir.

Personel alımları ile ilgili daha kapsamlı bilgileri aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tecrübesiz Kabin Memuru İlanı (Kadın-Erkek) BAŞVURU EKRANI  

Yorumlar
Kalan Karakter 800