Emeklilere 5 bin TL ödeme hesaplara yattı! Nereden kontrol edilebiliyor?

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu gelişme ile birlikte Kasım ayında emekli vatandaşlar hesaplarına gelen 5 bin TL’yi artık çekebilecek. Maaşların yatıp yatmadığını ise e-Devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilen emekli insanlara 5 bin TL ek ödeme nihayet hesaplara yattı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu gelişme ile birlikte Kasım ayında emekli vatandaşlar hesaplarına gelen 5 bin TL’yi artık çekebilecek. Maaşların yatıp yatmadığını ise e-Devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Çalışmayan emeklilere müjde haberi olarak duyurulan bu gelişmede emekli insanların biraz rahat bir nefes alması amaçlanmış. Buna göre emekli vatandaşlar için milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu gelişme nihayet tamamlandı ve maaşlar hesaplara yattı.

E- Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor

11 – 12 – 13 Kasım tarihlerinde yatırılan miktarlar e-Devlet üzerinden kontrol edilebiliyor. https://turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-emekliler-icin-bayram-ikramiyesi-ve-seyyanen-odeme-sorgulama linkine tıklarsanız eğer o zaman sorgulama sayfasına gidebilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan takip edilebilecek olan bu gelişme ile birlikte emekli vatandaşlar hesaplarına maaşın yatıp yatmadığını kontrol edebilir ve ardından maaşlarını çekmek için harekete geçebilir.

Emeklilere 5 bin TL ödeme hesaplara yattı! Nereden kontrol edilebiliyor? resim: 0

Emekli vatandaşlar için zam yapılmayarak bir sefere mahsus olarak verilen bu tutardan sonra emekli insanlar gözünü Ocak ayına çevirmiş durumda. Ocak ayında yapılacak olan zamla birlikte herkes artık rahat bir nefes almak için hükümetin açıklayacağı rakama bakıyor.

Etiketler emekli
Yorumlar
Kalan Karakter 800