Dilan Polat öğrencilere burs veriyor: Nasıl başvurulur? Miktarı ne kadar?

Öğrenciler ve veliler, 2023 yılı için Dilan Polat Vakfı burs başvurusu detaylarını araştırmaktadır. Peki Dilan Polat Vakfı burs ücretleri ne kadar?

Güncelleme:

 Dilan Polat, son dönemde sosyal medyada büyük ilgi görmekte ve kurduğu vakıf ile dikkat çekmektedir. Öğrenciler, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde Dilan Polat Vakfı bursuna başvurarak bu fırsattan nasıl yararlanabileceklerini öğrenmek istemektedirler. İşte Dilan Polat Vakfı burs başvurusu nasıl yapılır ve burs ücreti ne kadar sorularının yanıtları...

Dilan Polat Vakfı nedir?

Dilan Polat Vakfı, kadınlar ve çocuklara destek olmak amacıyla İstanbul'da kurulmuş bir sosyal yardım vakfıdır. Vakfın kurucusu Dilan Polat, kadınlar arasındaki sosyal dayanışmayı ve çocukların gelişimini öncelikli hedef olarak belirlemiştir. Vakıf, Türkiye'de ve diğer ülkelerde dezavantajlı gruplara yönelik olarak eğitim, sağlık, güvenlik ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstererek, kadın ve çocukların yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve potansiyellerini gerçekleştirmelerini, toplumsal olarak güçlenmelerini amaçlamaktadır.

Dilan Polat Vakfı burs başvurusu nasıl yapılır ve burs ücreti ne kadar olduğuna dair bilgilere yardimbasvurusu.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Vakıf, başvuruları aldıktan sonra detaylı bir inceleme yaparak uygun görülen yardımları belirler ve bu yardımları başvuru sahiplerine kısa sürede sağlar.

Dilan Polat Vakfı tarafından yapılan yardımlar

  • Maddi para yardımı
  • Gıda yardımı
  • Eğitim ve kırtasiye yardımı
  • Öğrencilere burs
  • Sağlık yardımı
  • Giyse ve kıyafet yardımı
Etiketler Burs
Yorumlar
Kalan Karakter 800
Gülistan Yıldız
İyi akşamlar ben Hatay payastan 3 çocuğum var ikisi okula gidiyor servis ücreti ve ihtiyaçlarına yetişemiyorum ve deprem zedeyim yardıma ihtiyacım var eşim asgari ücretle çalışıyor 3 bini icralık olmuştuk ona kesiliyor elime çok az para kalıyor maddi yardım istiyorum ederseniz sevinirim
Muhammed Ali Emsiz
İnşallah bursluluk sınavını kazanırım🎮