Çalışan emeklilere ikramiyenin yatacağı tarih netleşti! 5 bin TL ne zaman yatacak?

Çalışan emekliler için de yeni bir düzenleme yapılarak 5.000 TL emekli ikramiyesi 86 maddelik torba yasa ile birlikte mecliste yasalaşmayı bekliyor.

Güncelleme:

Çalışan emekliler için de yeni bir düzenleme yapılarak 5.000 TL emekli ikramiyesi 86 maddelik torba yasa ile birlikte mecliste yasalaşmayı bekliyor. Bu gelişmelerin ardından ise emeklilerin ikramiyesinin ne zaman yatacağı da belli olacak. Özellikle hükümet tarafında çalışmayan emeklilere 15 kasım öncesi ödenen ikramiyelerden sonra çalışanlara da ne zaman ödeme yapılacağı netleşmeye başladı.

Çalışan emeklilere dair 5.000 TL ikramiye ödemesi nihayet Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçmeyi başardı. Buna göre çalışan emekliler için 5.000 TL ödeme artık yapılabilecek. Bu gelişmelerin üzerinden ise herkesin aklında tek bir soru kaldı. O soru da ödemelerin ne zaman yapılacağı oldu.

Çalışan emekliye 5.000 TL ikramiye ne zaman yatacak!

Gelen haberler doğrultusunda 5.000 TL ikramiyenin 2023 yılı içerisinde hesaplara yatırılacağı haberleri geliyor. Özellikle ikramiye sahipleri tarafından yapılan işlemler kapsamında Aralık ayının bitmesine çok az bir süre kala emekli maaşı ikramiyesinin de bir an önce hesaplara yatması bekleniyor. Aralık ayında hesaplara yatacak olan bu ikramiye ile birlikte emekli vatandaşların biraz daha rahatlaması öngörülüyor.

Etiketler emekli İkramiye
Yorumlar
Kalan Karakter 800