Buradayız Hatay Derneği 1.200 TL burs veriyor! İşte başvuru şartları

Buradayız Hatay Derneği, eğitim ve öğretim hayatlarına devam eden öğrencilere burs veriyor. Bu yılda verilecek olan burs kapsamında 100 öğrenciye 10 ay boyunca tam 1.200 TL burs verecek.

Güncelleme:

Buradayız Hatay Derneği 6 Şubat depreminden sonra kurulan bir dernek. Hatay’da yaşanan yıkım ile birlikte kurulan derneğin amacı depremzedelere yardım etmek. İsminden anlaşılacağı üzere sadece Hataylı depremzedelere değil aynı zamanda tüm depremzedelere yardım etmek ana faaliyet alanı kapsamında yer alıyor.

Buradayız Hatay Derneği, eğitim ve öğretim hayatlarına devam eden öğrencilere burs veriyor. Bu yılda verilecek olan burs kapsamında 100 öğrenciye 10 ay boyunca tam 1.200 TL burs verecek. Eğitim hakkının temel bir hak olduğunu söyleyen dernek, böylece eğitim görmek isteyen öğrencilere karşılıksız olarak burs verecek.

Buradayız Hatay Derneği bursu başvuru koşulları

16.10.2023 – 30.10.2023 tarihleri arasında başvuru yapılması gereken burs üzerinde toplamda 100 kişi seçilecek. Seçilen kişilerin sosyal ve mesleki becerilerinin geliştirilmesi açısından bir takım buluşma ve etkinliklerde yapılacak. Özellikle depremden zarar gören kişilere yapılacak olan bu burs ile birlikte öğrencilerin yaralarının sarılmasına devam etme niyeti var.

Başvurular online bir şekilde yapılacak olup kısa sürede başvuru sonuçları açıklanacak. 10 ay boyunca verilecek olan burs ile her bir öğrenciye 12.000 TL ve toplamda 1.2 milyon TL değerinde bir burs havuzunun dağıtılması hedefleniyor.

Etiketler Burs
Yorumlar
Kalan Karakter 800