Bugün hava nasıl olacak? İşte bölge bölge hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 Nisan tarihli hava durumu raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Marmara bölgesinde hava açık ve güneşli bir seyir izlerken, ülkenin diğer bölgelerinde parçalı bulutlu ve yağışlı hava şartları etkili olacak. İşte bölge bölge hava durumu detayları...

Marmara Bölgesi'nde parçalı bulutlar gökyüzünü süslüyor. Sıcaklık genellikle 20 ila 25 derece arasında seyrediyor. Benzer bir hava durumunun Çarşamba günü de devam etmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir atmosfer hüküm sürüyor. İç kesimlerde termometreler 18-19 derece civarında iken, kıyı bölgelerinde 20 ila 25 derece arasında sıcaklık ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesi'nde yağmurlu bir hava hüküm sürüyor ve gök gürültüleri de kendini gösteriyor. Sıcaklık genellikle 20 ile 25 derece arasında seyrediyor. Yağışların Çarşamba günü doğu kesimlerde devam etmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi'nin batısında parçalı bulutlar hakimken, doğu kesimlerinde yer yer sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık genellikle 15 ile 20 derece arasında değişiyor.

Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava görülüyor. Bolu'da sıcaklık 20 derece iken, Samsun ve Trabzon'da 16 derece olarak ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise sağanak yağışlar etkili oluyor. Kars'ta sıcaklık 15, Malatya'da 14, Elazığ'da 18, Hakkari'de ise 17 derece olarak ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin genelinde ise gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürüyor. Gaziantep'te 17, Diyarbakır'da 22, Şanlıurfa'da 23, Adıyaman'da ise 19 derece sıcaklık görülüyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800