Binance CEO'sundan Bitcoin için yeni tahmin

Binance CEO'su Teng, Bitcoin'in 80 bin dolar seviyesini aşabileceğini ifade etti. Son dönemde Bitcoin ETF'nin kurumsal yatırımcıların ilgisini çektiğini söyleyen Teng, bu fonlara akışın daha yeni başladığını belirtti.

Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng'e göre, kurumsal yatırımcıların kripto destekli borsa yatırım fonlarına (ETF) daha fazla kaynak sağlamasıyla birlikte Bitcoin'in yükselişi 80 bin doların üzerine çıkabilir.

Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte konuşan Teng, bu yılın başlarında ETF'lerin piyasaya sürülmesinin kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının dikkatini çektiğini belirtti ve "şimdiye kadar sadece başlangıçtayız" dedi.

Teng, daha önce Bitcoin'in yıl sonunu 80 bin dolar civarında tamamlayacağını tahmin ettiğini ancak şimdi "arzın düşmesi ve talebin artmaya devam etmesiyle" bu rakamın aşabileceğini ifade etti.

Bu tahminin kendi kişisel görüşü olduğunu vurgulayan Teng, rallinin "düz bir çizgi" olmayacağını ve piyasadaki iniş çıkışların sağlıklı olduğunu ekledi.

Ocak ayındaki ETF onaylarından bu yana ABD spot Bitcoin ETF'lerine sürekli bir ilgi olduğunu belirtti.

Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bitcoin, bu yıl %56 artarak geçtiğimiz hafta neredeyse 73.798 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu artış, bazı yatırımcılar arasında balon endişelerine neden olarak son seanslarda bir miktar dalgalanma ve satışa yol açtı. Bitcoin şu anda 67.000 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Teng, kurucu ortak Changpeng Zhao'nun Kasım ayında Binance'ın ABD yetkilileriyle yaptığı 4,3 milyar dolarlık anlaşmanın ardından istifa etmesiyle CEO olarak göreve başladı.
 
 
 
 
 

Etiketler Bitcoin Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800