Bilecik’te kamu çalışma saatleri değişti! İşte yeni çalışma saatleri

Bilecik Valiliği kamu çalışma saatlerinin değiştirildiğini açıkladı.

Güncelleme:

Bilecik Valiliği kamu çalışma saatlerinin değiştirildiğini açıkladı. Buna göre 18 Aralık Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde tüm kamu çalışanlarının yeni saatlere göre işe başlayacağını belirtti. Sabah 08.30-12.30 ve öğle 13.30-17.30 olarak yeni düzenleme yapıldığı görülürken mevcut şartlarda tüm kamu çalışanlarının bu saatlere uyması gerektiği ifade edildi.

Bilecik Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre mevcut durumda çalışma saatlerinin artık bu yeni saatlere göre yapılacağı ifade edildi. Valilik bu uygulamanın kış süresi boyunca geçerli olacağını ve yeni bir yayın ile birlikte tekrar eski saatlere dönüş yapılabileceğini belirtti. Özellikle akşam havaların erkenden kararması sonrasında kamuda elektrik tüketimine dair bu tür önlemlerin alınabileceği ifade ediliyor.

Elektrik israfının önüne geçmek önemli

Kamuda tasarruf tedbirleri aynı zamanda elektrik israfının önüne geçmekle de ilgili. Ancak bu durumun aynı zamanda yaşanan doğaya zarar verme uygulamalarını da ilgilendirdiği görülüyor. Buna göre bu tür işlemlerin aynı zamanda yeşil doğaya geçişin de en büyük etkenlerinden bir tanesi olması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800