Bergüzar Korel ve Halit Ergenç melek yatırımcı oldu

Çocuklar için güvenli dijital içerikler üreten Düşyeri’nin yeni yatırım turuna üç çocukları bulunan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti de katıldı.

Çocuklara indirilebilir uygulama üzerinden oyundan kitaba, müzikten meditasyona birçok dijital içerik sunan eğitim teknoloji girişimi Düşyeri, yatırım turunda 3,7 milyon dolar yatırım aldı. Platformun değeri e 35 milyon dolara ulaştı. 350 bin kullanıcıya ulaşan girişime, iş sanat ve teknoloji dünyasından birçok tanınmış isim yatırım yaptı. 

Düşyeri’nin yeni yatırımcıları arasında, Ali Koç, Ayşegül Akşak, Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Demir Karaaslan, Deniz Devrim Cengiz, Esat Göktekin Dinçerler, Feride Tansuğ, Finberg, İrem Can, Kaan Taşkın, Koray Bahar, Nevzat Aydın, Kenan Çolpan, Özge Doğan, Timuçin Öğün, Varol Civil ve Zeynep Dereli yer aldı.

Girişim 2018 yılında da, 20 milyon dolar değerleme ile Ali Sabancı, Ali Koç, Nevzat Aydın, Begüm Doğan, Varol Civil, Göktekin Dinçerler, Kenan Çolpan, Timuçin Öğün ve Ayşegül Akşak’tan yatırım almıştı.

Etiketler Haber Yatırım Dijital
Yorumlar
Kalan Karakter 800