Bakanlar, bankalar ve ekonomistlerden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne özel mesaj!

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, kalbimizde bıraktığı izlerle hatırlanmaya devam ediyor. Bakanlar, bankalar ve ekonomistler günün anlam ve önemine özel paylaşımlarda bulundu.

   18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, kalbimizde bıraktığı en derin izler ve duygularla 109. yıl dönümünde de hatırlanmaya devam ediyor. Bakanlar, bankalar ve ekonomistler günün anlam ve önemine yönelik X hesaplarından paylaşımlar yaptı.

   Para Durumu ailesi olarak bizler de yazılan destanı, Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, şehitleri ve gazileri minnetle anıyoruz. 18 Mart'a özel gönderilerden bazılarını sizler için derledik.

İktisatçı Mahfi Eğilmez: Çanakkale Zaferinin yıldönümü kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu büyük zaferi yaşatanları saygıyla anıyorum.

Findeks: Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm Kahraman Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

FODER: Bugün, Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu tarihi başarı, ülkemizin kararlılığını ve dayanışmasını simgeliyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından, milletimizin azim ve kararlılığının, bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü ifadelerinden 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kutlu olsun. Bu toprakları bize vatan kılan, bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için canlarını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.

TOBB YK Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu: 18 Mart Çanakkale Zaferi Mehmetçiğin eseridir. Mehmetçik Türkiye'dir. Çanakkale'yi geçilmez kılan ecdada rahmet, Çanakkale ruhunu yaşatanlara selam olsun. Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ticaret Bakanlığı: 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 109. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu: 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canını vatan için feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Merkez Bankası: 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ziraat Bankası: Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, Çanakkale'yi ilelebet geçilmez kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Fibabanka: Bir ulusun bağımsızlığı için cesaret, inanç ve vatan sevgisiyle kazanılan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyoruz! 

İş Bankası: Çanakkale Zaferimizin 109. yılında başta Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Garanti BBVA: 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun! Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Halkbank: Unutmadık, ne on beşinde cepheye gidip dönemeyenleri, ne de bir milletin kahramanlık destanını yazanları… Bu toprakları vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

TEB: 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Albaraka Türk: 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, toprağı vatan yapan tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

VakıfBank: Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’de eşsiz bir destan yazarak, ulusun kaderini belirleyen tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kuveyt Türk: Tam 109 yıl önce bugün, Çanakkale’de bir destan yazıldı.
Toprak bütünlüğümüz için canlarını siper ederek bu destanı yazan ve bize zafer yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize minnetle…

Şekerbank: Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlarımızı Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, saygı ve minnetle anıyoruz.

Yapı Kredi: 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Akbank: 109 yıl önce verilen destansı mücadele ile ülkemizin geleceğini şekillendiren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Ekonomist Murat Sağman: Çanakkale Zaferimizin 109. yılı kutlu olsun. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, özlem ve saygıyla anıyorum…

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu: Çanakkale Zaferi’mizin 109. yılı kutlu olsun. Başta büyük Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna, Ya Râb, ne güneşler batıyor!” Milletimizin vatan sevgisiyle şanlı tarihimize yazdığı Çanakkale Zaferi destanının 109’uncu yıl dönümünde tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.

DenizBank: 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800