Aşk-ı Memnu filmi “Bihter” ne zaman gösterime girecek? Filmden kareler gelmeye başladı…

Halid Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserlerinden bir tanesi olan Aşk-ı Memnu sonunda beyaz perdeye taşınıyor. İşte detaylar…

Güncelleme:

Halid Ziya Uşaklıgil’in yazdığı ve 2 kere dizisinin çekildiği Aşk-ı Memnu sonunda film oluyor. Üstelik roller paylaşılmış durumda. Efsane hikaye sonunda beyaz perde de izlenebilecek. Filmin ismi ise “Bihter”.

İlk olarak bildiğiniz üzere 1975 yılında Aşk-ı Memnu TRT ekranlarında yayınlanmıştı. Bununla birlikte Bihter’i orada Müjde Ar oynamıştı. Son olarak ekranlara gelen dizide ise Bihter karakterine Beren Saat canlandırmış ve o diziden sonra epey meşhur olmuştu. Şimdi ise Farah Zeynep Abdullah Bihter ismini canlandıracak. Onun partneri ise Boran Kuzum olacak.

Filmden kareler gelmeye başladı

Mehmet Binay ile Caner Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmden kareler gelmeye başladı. Buna göre Boran Kuzum ile Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı karelerde sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Aşk-ı Memnu filmi “Bihter” ne zaman gösterime girecek? Filmden kareler gelmeye başladı… resim: 0

Bihter kadrosunda kimler var?

Bihter’in kadrosuna baktığımızda birbirinden iyi oyuncularda göze çarpıyor. Firdevs karakterine Hande Ataizi hayat verecek. Nihal karakterine ise Helin Kandemir hayat verecek. Bunun yanında Matmazel karakterine ise Ebru Özkan hayat verecek.

Bihter ne zaman gösterime girecek?

Bihter film olarak karşımıza 2023 yılının sonunda çıkacak. Yayınlanacağı platform ise Prime Video olacak.

Etiketler Film
Yorumlar
Kalan Karakter 800