Aracınızı 8 saatte elektrikli otomobil yapmak ister misiniz? Daha neler…

Hükümetler araçların elektrikli olarak kullanılması konusunda yurtdışında baskı yapmaya başladı.

Güncelleme:

Hükümetler araçların elektrikli olarak kullanılması konusunda yurtdışında baskı yapmaya başladı. Ancak ülkemizde de pek çok firma bu anlamda harekete geçti. İşte bu noktada özellikle ilerleyen zaman dilimlerinde Almanya temelli bir start up firması karşımıza çıkıyor. Fikri ise sadece 8 saatte ve 13.000 dolar karşılığında araçları elektrikli otomobile çevirmek.

Avrupa’da hükümetler vatandaşlara yavaş yavaş baskı yapmaya başladı. Dünyanın daha yaşanılabilir bir yer olması ve mevsimlerin normale dönmesi konusunda yapılan bu baskılar araç sahiplerini de etkiliyor. Benzin ve dizel otomobillerin doğaya çok fazla kirli hava bıraktıkları düşünüldüğünde durum daha da netleşiyor. İşte bu noktada yakında Türkiye’de de aynı senaryonun yaşanma ihtimali var.

Almanya’da 8 saatte elektrikli otomobiliniz hazır!

Almanya tabanlı bir start up firması tam 42 modele bu anlamda destek sunuyor. İçten yanmalı bir motora sahipse eğer aracınız onu alarak hemen elektrikli bir otomobil ile sizlere sunuyorlar. Üstelik sürecin sadece 8 saatte tamamlanması ve 13.000 dolar gibi bir maliyetinin olması son derece şaşırtıcı. Türkiye’de de benzer fikirlerin ve geliştirmelerin bizleri bekleyebileceği konuşuluyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800