Amazon'un 'Gülümseten Kasım Fırsatları' devam ediyor! Peşin fiyatına 6 taksit imkanı...

Amazon Türkiye, 13 Kasım'da başlayan ve 30 Kasım'a kadar devam edecek olan 'Gülümseten Kasım Fırsatları' adlı alışveriş etkinliğiyle müşterilere geniş bir ürün yelpazesi ve çekici indirimler sunuyor. İşte detaylar...

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik sadece elektronik, ofis, ev yaşamı ürünleri, spor, kişisel bakım gibi kategorilere odaklanmıyor; aynı zamanda moda markalarının giyim ürünlerinde de cazip indirimlerle dikkat çekiyor.

'Gülümseten Kasım Fırsatları', müşterilere sadece büyük indirimler değil, aynı zamanda avantajlı alışveriş imkanları da sunuyor. Kasım ayının sonuna kadar seçili ürünlerde kredi kartlarına 12 aya varan taksit imkanı ve yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 aya varan taksit avantajı müşterilere sunuluyor.

Sepette yüzde 10 indirim kazanma şansı

Kampanyada öne çıkan bir diğer ayrıcalık ise Amazon Prime üyelerine özel. Prime üyeleri, kampanya boyunca hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin yanı sıra ek indirimlerden de faydalanıyor. Ayrıca, 'Çok Al & Az Öde' ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanma şansı elde ediyorlar. Prime üyeleri, ayrıca amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın aldıkları seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım'a kadar düşerse aradaki farkı hediye kartı olarak alabiliyorlar.

Amazon Prime üyeliği, sadece 39 TL'ye, üyelerine birçok avantaj sunuyor. Hızlı teslimat, ek indirimler, Prime Video ile geniş içerik seçenekleri, Prime Gaming ile oyun ayrıcalıkları gibi bir dizi avantaj, Prime üyelerinin alışveriş ve eğlence deneyimini zenginleştiriyor. Prime üyeleri, ayrıca Prime Video ve Prime Gaming içeriklerini Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle, tablet, akıllı telefon ve akıllı TV'lerde izleme imkanına sahip.
 
 
 

Etiketler Amazon
Yorumlar
Kalan Karakter 800