Altın almak isteyen vatandaşlara uzmanından kritik uyarı! Birikiminizi kaptırmayın!

Altın almak isteyen vatandaşlar özellikle dolandırıcılara karşı dikkatli olmak zorunda.

Güncelleme:

Altın almak ve birikim yapmak isteyen vatandaşlara kritik uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle son zamanlarda artan dolandırıcılık vakalarının ardından tüm vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı. Buna göre altın almak isteyen vatandaşlar özellikle dolandırıcılara karşı dikkatli olmak zorunda.

Uzun, orta veya kısa vade yatırım aracı olarak görülen altın, özellikle enflasyon karşısında halkın tek sığınağı olmuş durumda. Buna göre altın almak isteyen vatandaşlarda bu doğrultuda gerekeni yapmanın hesaplarını yapıyor. Ancak ucuza altın almak için çeşitli yolların arayışına giren vatandaşlar bu doğrultuda gerekenleri de yapmaya hazır. İşte detaylar…

Altın almak isterken dolandırılmayın!

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, özellikle ucuza altın almak isteyen vatandaşların dolandırıcıların hedefi haline geldiğini belirtti ve altın alacak vatandaşları uyardı. Yarı mamul olarak kuyumcularda bulunan ve işlenmeden satılan altınların vatandaşın ayırt etmesinin bir hayli zor olduğunu ifade etti. Buna göre Salih Özman, özellikle ucuza satılan altınlar konusunda dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı. Ayrıca yatırım yapmak isteyen kişilere de süslenmek için alınan altınlardan uzak durulması gerektiğini ve onların bir yatırım aracı olmadığını hatırlattı.

Etiketler Altın Yatırım
Yorumlar
Kalan Karakter 800