Alışverişte devrim: Migros'tan drone ile teslimat imkanı!

Yirmi beş yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncüsü olan Migros Sanal Market, sakin koylarda ve denizin ortasındaki teknelerde geçen iki farklı reklam filmi ile tanıttığı "Migros Uçan Market" hizmetiyle müşterilerinin ihtiyaçlarını drone teknolojisiyle karşılıyor.

Migros, Türkiye'nin önde gelen perakende marketlerinden biri olarak, teknoloji ve inovasyon konusundaki liderliğini her geçen gün ileri taşıyor. Yirmi beş yılı aşkın süredir pazarda olan şirket, müşterilerinin alışveriş deneyimlerini sürekli olarak geliştirmek için en son teknolojileri kullanıyor. Bu kapsamda sunduğu Migros Uçan Market hizmeti, günlük hayatın hızlı temposunda alışverişi daha hızlı ve erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Müşteriler, bu inovatif hizmetle artık sakin koylarda veya denizin ortasındaki teknelerde dahi alışveriş yapabilecekler.

Daha kolay ve hızlı alışveriş

Migros Uçan Market, Türkiye'de bir ilk olan ve günlük yaşamın koşuşturmasında alışverişi daha kolay ve hızlı hale getirmeyi hedefleyen bir hizmet olarak öne çıkıyor. Bu yenilikçi hizmet sayesinde müşteriler, ihtiyaç duydukları ürünleri drone teknolojisiyle teslim alabilecekler. Heyecan verici bir reklam filmi ile tanıtılan bu hizmet, alışveriş deneyimini kökten değiştiriyor.

Müşteriler artık ihtiyaç duydukları ürünleri sadece birkaç tıkla sipariş edip, bu ürünleri drone'lar aracılığıyla kapılarına getirtebilecekler. Özellikle tatilciler ve deniz tutkunları için büyük bir kolaylık sağlayacak olan bu hizmet, teknelerde ve kıyı bölgelerinde bulunan müşterilere ihtiyaç duydukları ürünleri hızlı bir şekilde temin etme imkanı sunacak.

Etiketler Migros
Yorumlar
Kalan Karakter 800