Akbank’tan %2,80 oranı ile konut kredisinde son günler!

Akbank, ev sahibi olmak isteyenlere müjdeyi verdi. 900 bin TL’lik konut kredisi kapsamında faiz ve vade oranları ile müşterilerini sevindirdi.

Güncelleme:

Artan enflasyon ve ekonomik kriz ile beraber konut fiyatları çok yüksek rakamlara ulaştı. Vatandaşların ev sahibi olabilmek için tek finansman desteği bankaların kredi kampanyaları oluyor. Bu kapsamda araştırılan konut kredisi kampanyalarına Akbank’tan kaçırılmayacak bir konut kredisi eklendi. Detaylar haberimizin devamında...  

Akbank’tan yeni konut kredisi!  

Vatandaşların tek finansman desteği banka kredileri olurken bu minvalde kampanyalar yakından takip ediliyor. Her bankanın farklı kampanyaları ile ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlara Akbank’tan yeni bir konut kredisi umut oluyor.  

Akbank 900 bin TL’lik kredi kampanyasında tüm bankaların yanı sıra faiz oranları oldukça düşük bir oranda tutuyor. %2,80 oranındaki faiz miktarı ile sunduğu konut kredisinde geri ödemelerinde oldukça geniş tutuyor. Akbank 10 yıla kadar vade oranları ile vatandaşlara kendi bütçelerine göre oluşturma imkanı sunuyor.  

Şubat ayında yayımladığı konut kredisi ile dikkatleri üzerine çeken Akbank kampanyanın kısa süreliğine geçerli olacağını duyurdu. Başvurular ise Akbank resmi sitesi, mobil uygulaması ve şubeler üzerinden gerçekleştirilebilecek.  

Kredi oranları!  

Kredi Tutarı; 900.000 TL 
Vade; 120 AY 
Aylık Taksit Tutarı; 26.151,30 
Faiz Oranı; 2,80 
Toplam Geri Ödeme; 3.142.656,55 TL 
Yıllık Maliyet Oranı; % 39.5502 
 
 
 

Etiketler Kredi konut Akbank
Yorumlar
Kalan Karakter 800