Türkiye Finans'tan emeklilere özel 12.500 TL'ye kadar nakit promosyon!

Türkiye Finans Katılım Bankası, emeklilere özel olarak sunulan "Emekli Maaş Promosyon Kampanyası" ile maaşlarını bankaya taşıyanlara çeşitli avantajlar sağlayacağını açıkladı. İk kez maaşını Türkiye Finans'a taşıyan emeklilere 12.500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Güncelleme:

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, Türkiye Finans'ın bu kampanyası, emeklilere özel fırsatlar sunmanın yanı sıra nakit ödüllerin yanı sıra çeşitli avantajları da içeriyor. Maaşlarını Türkiye Finans'a taşıyan emekliler, 12.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi alma hakkına sahip olacaklar. Ayrıca, emeklilerin yakınlarının maaşlarını Türkiye Finans'a taşımasına aracılık etmeleri durumunda, her bir emekli yakını için 250 TL'ye varan nakit ödül kazanabilecekler.

Türkiye Finans'tan emeklilere özel 12.500 TL'ye kadar nakit promosyon!  resim: 0

Kampanyaya katılan emeklilere özel avantajlar

Emekli Maaş Promosyon Kampanyası, sadece nakit ödemelerle sınırlı kalmayarak, bir dizi avantajı da içeriyor. Kampanyaya dahil olan emeklilere, kiralık kasa hizmetinde %50 indirim, maaş yatmadan önce Yedek Hesaptan ücretsiz para çekme ayrıcalığı, 8.300 anlaşmalı Yapı Kredi ve PTT ATM’lerinden günlük 5.000 TL'ye kadar ücretsiz para çekme imkanı gibi ayrıcalıklar sunulacak. Ayrıca, EFT, havale ve FAST gibi bankacılık işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

Emekli müşterilere özel olarak, şubede işlem önceliği tanıma ve şubeye gitmeden mobil telefonla görüntülü görüşme ile hızlı bir şekilde Türkiye Finans müşterisi olma imkanı da sunuluyor.

Etiketler promosyon
Yorumlar
Kalan Karakter 800