Bayramda Harçlık İstemenin Yeni Yöntemi: #HarçlıkAvı

Bayramın en güzel geleneklerinden birisi de harçlık. Bayram harçlığı almanın yolu ise harçlığı isteme şeklinizde gizli. Bu söyleyeceğimiz yöntemle akrabalarınız harçlık vermese de BKM Express’in size bir sürprizi var. #HarçlıkAvı

Türkiye’nin dijital cüzdanı BKM Express bayrama özel 3 hafta boyunca sürecek bir kampanyaya imza atıyor. BKM Express’in en sevilen özelliklerinden birisi olan para isteme ile akrabalarınızdan ve tanıdıklarınızdan harçlık isteyebileceksiniz. 15 Ağustos  – 2 Eylül arasında BKM Express uygulamasını indirip üye olun ve tanıdıklarınızdan para isteyin. Bayram harçlığını kaparsanız, paranın keyfini çıkarmaya bakın. 

Tanıdıklarınız size para gönderse de göndermese de şans sizden yana :) Çünkü BKM Express bayram harçlığı isteyen her 10. kişiye hediye veriyor. BKM uygulamasından harçlık isteyen her 10. kişinin ilk alışverişinin 50 lirası hediye. Üstelik sadece bir kişiden bayram harçlığı istemenize de gerek yok. Dilediğiniz kadar kişiden harçlık isteyebilirsiniz. Bir kez kazanana kadar, her bayram harçlığı istediğinizde 10. kişi olma şansınız devam ediyor.

BKM Express uygulaması ile harçlık iste, akrabalarından harçlık alamasan da BKM Express’ten 50 liralık hediye şansını yakala! 

Nasıl Harçlık İstenir?

Etiketler BKM KAMPANYA
Yorumlar
Kalan Karakter 800