Ağustos’ta yayınlanacak en yüksek maliyetli diziler

Ağustos geldi, bu da gişe rekorları kıran filmler sezonunun sona erdiği anlamına geliyor. Ama dizilerde işler kızışıyor. House of the Dragon’dan, Marvel’e kadar, işte bu ay merakla beklenen diziler.

1 8 ‘Industry’ 2. Sezon (1 Ağustos, HBO)

HBO'nun sürpriz 2020 hiti, yatırım bankacılığının acımasız dünyasında daha da fazla drama vaat ederek uzun zamandır beklenen ikinci sezonu için geri döndü.

2 8 The Sandman (5 Ağustos, Netflix)

Yazar Neil Gaiman'ın beğenilen çizgi romanı bu ay yeni bir uyarlamayla yayına giriyor. Dizinin bölüm başına 15 milyon dolara mal olduğu ve “Game of Thrones” yıldızlarından Gwendoline Christie ve Charles Dance içeren bir oyuncu kadrosuna sahip olduğu biliniyor.

3 8 ‘A League of Their Own’ (12 Ağustos, Prime Video)

Orijinal klasik filmin yayınlanmasından otuz yıl sonra Amazon sekiz bölümlük bir dizi uyarladı. Dizi, 1940'larda geçiyor. 

4 8 ‘Never Have I Ever’ 3. Sezon (12 Ağustos, Netflix)

Mindy Kaling'in popüler lise komedisi üçüncü sezonuyla geri dönüyor ve kahramanı Devi Vishwakumar'ı ilk ilişkisini sürdürürken takip edecek.

5 8 ‘She-Hulk: Attorney at Law’ (17 Ağustos, Disney+)

Marvel'ın genişleyen evreninden ortaya çıkan dizide Tatiana Maslany’i, Bruce Banner'ın kuzeni Jennifer Walters, diğer adıyla Hulk olarak izleyeceğiz. Dokuz bölümlük dizi, Walters'ın yeni kazandığı süper güçlerle avukat olarak yaptığı işi hokkabazlığa dönüştürmesinin ardından yaşananları gösterecek.

6 8 ‘House of the Dragon’ (21 Ağustos, HBO)

Game of Thrones’un son bölümünün yayınlanmasından üç yıl geçtikten sonra HBO, büyük umutlarla yeni bir diziyle geri döndü. House of the Dragon, Game of Thrones’un 300 yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanesi'nin çöküşünü anlatıyor. Yakın zamanda yayınlanan fragmana göre dizide bol bol ejderha göreceğiz.

7 8 ‘The Patient’ (30 Ağustos, FX, Hulu)

Büyük beğeni toplayan ‘The Americans’ dizisinin yaratıcılarından ‘The Patient’ta Steve Carrell, öldürücü dürtülerini dizginlemek isteyen bir seri katil (Star Wars yıldızı Domhnall Gleeson tarafından canlandırılıyor) tarafından tutsak tutulan bir terapisti canlandırıyor.

8 8 ‘Andor’ (31 Ağustos, Disney+)

Çok, çok uzaktaki galaksi büyümeye devam ediyor. ‘The Mandalorian’ ve ‘Obi Wan Kenobi’nin başarısının ardından ‘Andor’, büyüyen ‘Star Wars’ TV evreninin bir sonraki bölümü. 2016 yapımı ‘Rogue One’ın ön bölümü niteliğinde olan dizi, Cassian Andor'un bir hırsızdan Rebellion için casusluğa uzanan yolculuğunu konu alacak.

Etiketler Netflix
Yorumlar
Kalan Karakter 800