Vangölü Ekspresi ile eşsiz manzarada yolculuk!

Gezi tutkunları, Ankara-Tatvan seferini yapan "Vangölü Ekspresi" ile ilkbaharda doğanın canlanmasıyla ortaya çıkan eşsiz manzaraya karşı, doğayla iç içe seyahat etme fırsatı buluyor.

Dağların yamaçlarından, bölgenin doğal güzelliklerinin arasından geçen Vangölü Ekspresi, yerli ve yabancı yolcularına seyrine doyumsuz manzaralar eşliğinde seyahat imkanı sunuyor.

Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergahlarından geçerek Bitlis'in Tatvan ilçesine ulaşan trendeki yolcular, ilkbaharın gelişiyle rengarenk çiçeklerin açtığı Muş Ovası'nın doğal güzelliği, Atatürk ve Nemrut Dağı ile Van Gölü'nün eşsiz manzarası sayesinde unutamayacakları bir yolculuk deneyimi yaşıyor.

8 vagonda 320 yolcu taşıma kapasitesine sahip Vangölü Ekspresi'ni tercih edenler, rayların tıkırtısı eşliğinde ve doğayla iç içe yaptıkları yolculuk boyunca karşılaştıkları manzaraları fotoğraflıyor.

Vangölü Ekspresi ile eşsiz manzarada yolculuk! resim: 0

Son zamanlarda seyahat ve gezi tutkunlarının yeni gözdesi olan Vangölü Ekspresi'yle bu yıl yaklaşık 20 bin kişi yolculuk yaptı.

Etiketler Haber Seyahat
Yorumlar
Kalan Karakter 800