Roblox, yeni 'Roblox Connect' ile oyunculara avatarlarıyla "arama" imkanı sunacak

Roblox'un yeni özelliği 'Roblox Connect', oyunculara uygulama içinden arkadaşlarını arama imkanı tanırken, aynı zamanda yeni yüz animasyonları ve avatarlar için geliştirilmiş realistik özellikler sunuyor.

Güncelleme:

Roblox, yakında oyunculara oyun içi 'arama' yapma imkanı tanıyacak. 'Roblox Connect' yıl sonuna kadar aktif olacak. 8 Eylül'de gerçekleştirilen yıllık Geliştiriciler Toplantısında Roblox, yıl sonuna kadar oyunculara sunulacak yeni bir 'arama' özelliği olduğunu duyurdu.

Yeni Roblox Connect özelliği, bir kişinin Roblox'taki arkadaşı olduğu ve Roblox uygulamasını cep telefonuna yüklediği sürece, Roblox uygulaması içerisinden birini aramasına imkan sağlayacak.

Roblox Connect isteği, bir telefon görüşmesi gibi arkadaşın telefon ekranında görünecek. Eğer alıcı cevap verirse, arayanın avatarı ile konuşma yapmak için Roblox uygulamasında arayan kişiye eklenecektir. Roblox Connect, avatarların daha gerçekçi görünmesini sağlamak adına, geçtiğimiz ay duyurulan yeni yüz animasyonu özelliklerini kullanacak.

Roblox, yeni 'Roblox Connect' ile oyunculara avatarlarıyla

Roblox, bugün yaptığı basın bildirisinde, "arka planda, Hollywood tarzında bir hareket yakalama stüdyosunu, hiçbir ekipman veya hareket izleme noktasına gerek olmadan cep telefonu veya dizüstü bilgisayarla çalışacak şekilde paketliyoruz" ifadesini kullandı. Roblox, bu özelliğin ailelerin ve arkadaşların birbirleriyle daha kolay iletişim kurmalarını sağlayacağını umuyor ve bir annenin kızıyla oyun oynarken ona önemli bir mesaj gönderdiği bir örneği paylaşıyor. Platform ayrıca, bu özelliğin müzisyenlerin hayranlarıyla avatarlarını buluşturma potansiyeline sahip olduğunu da belirtiyor.

Roblox Connect, 2023 yılının sonuna kadar 13 yaş ve üzeri onaylanmış kullanıcılara açık olacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800