İşkur güvencesi ile o kurumlara 15 yeni personel alımı yapılacak!

İşkur’dan yeni iş ilanları geldi. İlanda Aksaray Öğretmenevi ve Yumurtalık Belediyesi bünyesinde 15 personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Güncelleme:

İşkur yeni iş ilanı yayımladı. İlanın detaylarına bakıldığında, Aksaray Öğretmen evi bünyesinde ve Yumurtalık Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere olduğu görüldü. Peki başvuru tarihleri ne zaman? Öğetmenevi ve belediye personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

15 kadrolu personel alımı

Belediye ve Öğretmenevi bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 15 kadrolu personel alımı için başvurular başladı. Adaylar iş başvurularını 19 Mart 2014 tarihi son başvuru gününe kadar tamamlayabilecek.

Personel alım şartları şöyle

· Aksaray Öğretmenevi Aşçı Alımı en az İlköğretim en fazla lisans mezunu olmak. 18 ile 50 yaş aralığında olmak. MEB onaylı hijyen belgesi istenmekte.

Yumurtalık Belediyesi 14 İşçi Alımı için ise detaylar şöyle:

· Temizlik İşçisi, Beden İşçisi, Büro İşçisi; En az İlköğretim en fazla lise mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış ve erkek olması.

· Bilgisayar İşletmeni; Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış erkek olmak.

· Minibüs Şoförü, Makam Şoförü, Otobüs Şoförü; En az İlköğretim en fazla lise mezunu olmak. En az 5 yıl süreli deneyime sahip olmak. Bunu belgelemek. D1 ehliyetine sahip olmak. İleri Sürüş teknikleri sertifikasına ve Öfke ve stres yönetimi sertifikasına sahip olması.

· Kepçeli Araç Operatörü; G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

· Kamyon Şoförü 5 yıl süreli E sınıfı ehliyete sahip olmak en az İlkokul en fazla lise mezunu olmak

· Engelli Büro İşçisi En AZ İlkokul en fazla lise ve dengi okul mezunu olmak erkek olmak. Engelli raporuna sahip olmak. 18 Yaşını tamamlamış olmak.

İHA Pilotu lise mezunu olmak. Ticari İnsansız Hava Aracı (İha 0) Pilot Sertifikasına sahip olmak. Telsizle Haberleşme Sertifikası ve M.E.B onaylı Bilgisayar Kullanımı Sertifikasına sahip olmak. Bilgi Teknolojilerine Giriş Sertifikasına sahip olmak. Adobe Photoshop CC 2023 Sertifikasına sahip olmak. Adobe Illustrator Grafk Tasarım Sertifikasına sahip olmak. Adobe Animate ve After Effects Animasyon Sertifikasına sahip olmak. 3DS Max Sertifikasına sahip olmak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800