ING Bank’tan öğretmenlere özel büyük avantaj!

ING Bank öğretmenlere özel yeni kampanyası ile koşulsuz şartsız birçok avantajdan yararlanmasına olanak tanıyor. ING Turuncu Ekstra ile her alışverişte yeni kampanyalar öğretmenleri bekliyor.

Güncelleme:

ING Bank resmi internet kanalı üzerinden yayımladığı kampanya ile öğretmenlere özel koşulsuz şartsız Turuncu Ekstra avantajlarını duyurdu. Yayımladığı kampanya içeriğinde ‘’Öğretmenler, Turuncu Ekstra'nın Plus segment avantajlardan 3.250 puan toplama koşulu olmadan yararlanıyor. Hemen Turuncu Ekstra'lı olun, siz de öğretmenlere özel, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından 3.250 puan toplama harcama koşulu olmadan faydalanın.’’ İfadeleri ile öğretmenlerin diğer Turuncu Ekstralılar gibi puan toplama şartı olmadan sunulan avantajlardan yararlanabileceğini duyurdu.

Öğretmen olduğunuzu teyit edin kazandıkça kazanın!  

Artan pahalılıkta masraflara yetişilemeyen bu dönemlerde bankaların kampanyaları müşterilere can suyu oluyor. Bu kapsamda kampanyalarını duyurmaya devam eden ING Bank yeni kampanyasını öğretmenler için yaptı. Öğretmenlerden hemen Turuncu Ekstralı olanların koşulsuz şartsız birçok avantajdan yaralanabileceklerini belirten banka; Turuncu Ekstra programına daha önce katılan öğretmenlere de ING Mobil'den mesleklerini teyit ederek, öğretmenlere özel puan toplama koşulsuz Turuncu Ekstra Plus avantajlarından 3 ay boyunca faydalanabileceklerini belirtiyor.  

Turuncu Ekstranın avantajları neler?  

  • ING Bank tarafından açıklanan Turuncu Ekstralı kampanyalarının bir kısmı şu şekilde;  
  • Hoş Geldin Faizi dönemi sonrası, Turuncu Hesaplarınızda Ekstralı Faiz kazanırsınız. 
  • Kredi ödemelerinizde nakit iade avantajından yararlanırsınız. 
  • Dijital kanallardan havale/EFT/FAST işlemlerine ücret ödemezsiniz. 

Öğretmen olduğumu nasıl teyit ederim?  

  • Banka açıklamaları arasında öğretmenlere şu maddeleri takip ederek öğretmen olduklarını kolayca teyit edebileceklerini belirtiyor;  
  • ING Mobil'e giriş yaparak, Turuncu Ekstra menüsünden e-Devlet Kapısı'na giriş yapın,  
  • Ekrandaki doğrulama kodunu girin,  
  • Belgenize ulaşmak için ana sayfada bulunan arama motoruna SGK tescil ve hizmet dökümü yazarak karşınıza gelen seçeneğe tıklayın,  
  • Barkodlu belge oluştur butonuna tıklayıp, e-posta gönder seçeneğine basın, 
    Karşınıza çıkacak e-mail adres kutusuna meslek@ing.com.tr yazarak gönderin. 
Yorumlar
Kalan Karakter 800