Epic Games'te popüler iki oyun ücretsiz: Kaçırmayın!

Epic Games, ücretsiz oyunları her hafta sunma geleneğini sürdürüyor. 19-26 Ekim tarihleri arasında iki popüler oyun ücretsiz! İşte son günlerde büyük bir ilgi gören Epic Games ücretsiz oyunları...

Geçtiğimiz hafta Epic Games Store, Blazing Sails ve Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE oyunlarını ücretsiz olarak sunmuştu. Bu hamle, oyunculardan olumlu geri dönüşler almış gibi görünüyor. Ancak Epic Games, bu haftaki oyunlarıyla daha fazla memnuniyet sağlayacağı düşünülüyor.

Epic Games, 19-26 Ekim tarihleri arasında The Evil Within ve Eternal Threads adlı oyunları ücretsiz olarak sunuyor. 

The Evil Within oyunu 

The Evil Within, hayatta kalma ve korku türündeki bir oyun olup, Resident Evil'in yaratıcısı tarafından geliştirildi. Oyuncular, korkunç bir cinayeti çözmek için dedektif Sebastian Castellanos'un rolünü üstlenirler. Sınırlı kaynaklarla dolu bir dünyayı keşfederken, dehşet dolu bir maceraya atılacaklar.

Epic Games'te popüler iki oyun ücretsiz: Kaçırmayın!  resim: 0

Eternal Threads oyunu 

Diğer ücretsiz oyun olan Eternal Threads ise bilim kurgu ve bulmaca türündedir. Oyuncular, zamanın bozulmasını düzeltme görevini üstlenen bir "zaman manipülatörü" karakterini canlandırırlar. Oyunun amacı, bir yangındaki kişileri yöneterek hepsini olaydan sağ çıkarmaktır.

Epic Games'te popüler iki oyun ücretsiz: Kaçırmayın!  resim: 1

Etiketler Epic Games
Yorumlar
Kalan Karakter 800