En uzun gemi yolculuğu tanıtıldı: 116 gün sürecek

Life at Sea Cruises, şimdiye kadarki en uzun deniz yolculuğu planını açıkladı. Biletleri satışa sunulan gemi yolculuğunda, yolcular Dünya’nın 14 harikasında 13’ünü görme şansına sahip olacak. İşte 116 gün sürecek en uzun deniz yolculuğunun detayları…

En uzun gemi yolculuğu
En uzun gemi yolculuğu

Princess Cruises’tan The World Cruise, 2025’te yola çıkarak Island Princess'la 2 bin 200 yolcuyla 6 kıta ve 26 ülkede 51 varış noktasına uğrayacak. Singapur Botanik Bahçeleri, Hırvatistan'daki Dubrovnik eski kenti, Kuşadası'ndaki antik Yunan şehri Efes ve Yunan adası Batnaz'daki Aziz Yuhanna Manastırı'yla Apokalipsis Mağarası gibi 27 UNESCO Dünya Mirası Alanı ziyaret edilecek. 

Nerelere gidilecek?
Nerelere gidilecek?

Yolculuğun önemli yerleri arasında Dubai'de bir gece konaklamak, İspanya'nın eski Cartagena kasabasını keşfetmek, Fas'ın Kazablanka şehrinde alışveriş yapmak ve Avustralya'nın Sidney şehrinin gece hayatını keşfetmek de yer alıyor. Bu uzun yolculuk, Malta'nın en eski yeraltı tapınağı ve nekropolü olan Hal Saflieni Katakompu'unu ziyaret etmekten Leonardo da Vinci'nin İtalya'nın Milano kentindeki Son Akşam Yemeği tablosunu görmeye kadar gidiyor.

En uzun macera yolculuğu
En uzun macera yolculuğu

Princess Cruises Başkanı John Padgett, bu yolculuğun şimdiye kadar sunduğumuz en uzun macera olarak uzun yıllar boyunca yerini korumayı vaat ettiğini" belirtti. Ayrıca şirket, Karadağ'ın güneyindeki Bar kasabasını ve İtalya'daki Taranto'yu ilk kez ziyaret edecek.

Bilet fiyatları ne kadar?
Bilet fiyatları ne kadar?

Biletleri şu an satışta olan en uzun gemi yolculuğunda fiyatların kişi başı en az 18 bin 289 sterlin (yaklaşık 442 bin TL) olacağı belirtildi.

Kısa seyahat seçenekleri bulunuyor
Kısa seyahat seçenekleri bulunuyor

5 Ocak 2025’te Florida’nın güneydoğusundaki Fort Lauderdale'den yola çıkan gemi, 20 Ocak’ta Los Angeles’a uğrayacak. Daha kısa gemi yolculuğu isteyenler, burada gemiye binerek 101 günlük seyahat programına dahil olabilir. Gemide 51, 50, 65 veya 66 gün gibi daha kısa seyahat seçenekleri de bulunuyor.

13 Dünya Harikası’nı yakından görme şansı
13 Dünya Harikası’nı yakından görme şansı

Life at Sea Cruises tarafından düzenlenen bu yolculuk, 209 bin kilometreden fazla mesafe giderek, 135 ülke ve 7 kıtada 375 limanı ziyaret edecek. Gemi yolcuları 14 Dünya Harikası’ndan 13’ünü görme şansı yakalayacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800