Akbank’tan yeni nesil para transfer hizmeti!

Uluslararası para transferlerine farklı seçenek sunan Akbank Fast Uluslararası hizmetini müşterilerilerin kullanımına sunuyor. Bu modülle birlikte mobil uygulama üzerinden hızlı, şeffaf ve çok daha kolay olarak işlemlerin daha hızlı yapılabilmesine imkan tanıyor. İşte detaylar…

Güncelleme:

Uluslararası para transferlerine farklı seçeneker sunmaya devam eden Akbank Fast Uluslararası hizmeti ile müşterilerilerin daha kolay ve şeffaf bir şekilde para transfer işlemlerini yönetmesini sağlıyor.

Vatandaşların ihtiyaç duydukları her noktada yanlarındayız

Mobil Bankacılığın popülerleştiği şu dönemlerde Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce “Bankacılık sektörü, her sene dijitalleşerek kendini yenilemeye hızla devam ediyor. Bizler de banka olarak dijitalleşme stratejimizde müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her noktada yanlarında olmayı önceliklendiriyoruz. Bugün dünyanın diğer ucundaki sevdiklerimizle anında iletişim kurabildiğimiz gibi artık yurtdışına da para transferlerimizi de dilediğimiz zaman, kolaylıkla ve anında Akbank Mobil’den müşterilerimiz yapabiliyor” ifadeleri ile dijitalleşme stratejilerinde önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu aktarıyor.

Döviz cinsinden kolayca işlem yapılabilecek:

Akbank Mobil üzerinden rahatça ulaşılabilen bu yeni hizmet sayesinde Akbanklıların uluslararası para transferi işlemlerinde pek çok ayrıcalıktan yararlanabilecek. Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz  hem daha uygun transfer ücretleri hem de çok daha kolay işlem önceliği ile 7/24 fast işleminin yapılabileceğini belirterek, “Akbank Fast Uluslararası ile müşterilerimiz, 7 gün 24 saat transfer hizmetimizden faydalanabiliyor. Vadesiz hesaplarından yurt dışındaki diğer bankaların vadesiz hesaplarına, para göndermek istedikleri ülkenin döviz cinsinden kolayca ve anında para transferi yapılabilecekler.

Müşterilerimiz, işlem ücretlerini transfer esnasında görüntüleyebiliyor ve işlem sonrasında ayrıca bir banka ücreti alınmadığı için daha uygun fiyatla transferlerini yapabilecekler. Sunduğu hız, kolaylık ve uygun fiyat avantajlarıyla Akbank Fast Uluslararası, yeni nesil hizmetlerimizin müşterilerimize verdiği değeri kanıtlar niteliğinde. Bu çözümlerimize yenilerini ekleyerek müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter 800