Afetzede esnaf için İstanbul'da "Kadıköy Dayanışma Pazarı" kuruldu

Depremden etkilenen bölge esnafını desteklemek amacıyla İstanbul Kadıköy'de Dayanışma Pazarı kuruluyor. İBB’nin desteğiyle Kadıköy’de 8 Mayıs’a dek arası düzenlenecek pazarda, yöresel ürünler sergilenecek ve satışa sunulacak.

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, afetzedelere yardım amaçlı bir işbirliği protokolüne imza attı.

Bu kapsamda, depremden etkilenen bölge esnafı için Festival Park Kadıköy’de 8 Mayıs'a  kadar sürecek bir Dayanışma Pazarı kurulacak.

İBB’nin mekan tahsisi ve lojistik destek sağlayacağı Dayanışma Pazarı’nda; Kahramanmaraş’tan ve diğer illerden gelecek depremzede esnaflar stand açacak. Pazarda bölgeden getirilen yöresel ürünlerini sergilenecek ve satışa sunulacak.

Kurulan standlarda Kahramanmaraş'ın tüm yöresel ürünleri yer alacak. Dayanışma pazarı her gün saat 10.00- 22.00 saatleri arasında herkesin ziyaretine açık olacak.

8 bin 500 metrekare alanı ve 10 bin kişi kapasitesi ile şehrin yeni yaşam alanı Festival Park Kadıköy; metrobüs, metro, vapur ve dolmuş olmak üzere neredeyse tüm toplu taşıma hatlarının kesiştiği bir noktada, Haydarpaşa Garı’ndan Moda Sahili’ne uzanan rıhtımın sonunda yer alıyor.

Konum: https://goo.gl/maps/nMKkmbcmTuNmUCY48

Kaynak: https://istanbulsenin.istanbul/

Etiketler deprem
Yorumlar
Kalan Karakter 800