XRP için çanlar çalıyor! Uzmanlar değer tahminlerinde inanılmaz rakamlar telaffuz etmeye başladı!

Kripto para piyasası hareketli saatler yaşarken uzmanlardan da art arda yorumlar gelmeye devam ediyor.

Güncelleme:

Kripto para piyasası hareketli saatler yaşarken uzmanlardan da art arda yorumlar gelmeye devam ediyor. Bu anlamda dikkat çeken kripto paralardan bir tanesi de XRP oldu. SEC davası ile bir durgunluğa giren ve hala davanın sonucunu bekleyen XRP, bir yandan da devletlerle ciddi anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Özellikle kendi sanal parasını çıkarmak isteyen devletlerle bir bir anlaşmalar yapan XRP, bu anlamda büyümeye ve daha fazla tanınmaya başladı.

Son olarak 0.60 $ seviyelerinde işlem gören XRP için pek çok uzmanda fiyat tahmini yapmaya devam ediyor. Ancak bazıları ipin ucunu kaçırmış derecede tahminler yapıyor. Şuan için çok hayal olan bazı rakamların telaffuz edilmesi bile gerçekten çok şaşırtıcı.

XRP fiyat tahminleri yok artık dedirtti!

Özellikle herkesin SEC davasını kazanmasını beklediği XRP için fiyat tahminleri de ardı arkasına gelmeye devam ediyor. EGRAG Crypto son olarak XRP için 7 doları işaret etti. Uzun dönemde ise 25 dolarlık tahminlerden bahsediliyor. Ancak bunlar için ilk aşamanın 3 ve 5.80 dolar olduğunu da sözlerine ekledi.

Etiketler ripple Kripto Para xrp
Yorumlar
Kalan Karakter 800