Popüler altcoin sert hareketler yapmaya devam ediyor! Önce yükseliş ardından düşüş…

Son olarak gördüğü dip seviyelerden 2 kat daha fazla durumda olan SOL fiyat itibariyle 45 $ seviyesini geçmişti. Ancak şuan bir düşüş yaşıyor ve tekrardan 40 $ seviyesine doğru bir yolculuk yapıyor.

Güncelleme:

Son günlerin en çok konuşulan altcoinlerinden bir tanesi olan Solana (SOL), yükselmeye devam ediyor. Son olarak gördüğü dip seviyelerden 2 kat daha fazla durumda olan SOL fiyat itibariyle 45 $ seviyesini geçmişti. Ancak şuan bir düşüş yaşıyor ve tekrardan 40 $ seviyesine doğru bir yolculuk yapıyor.

Kasım ayı itibariyle son 15 ayın en yüksek seviyelerini gören SOL 46,45 $ ile 15 aylık rekor kırmıştı. Zirve yaptıktan sonra yeniden düşüşe başlayan SOL yazının kaleme alındığı sıralarda 40 $ altını görmüş ve 39 $ seviyesinde tutunmaya çalışıyor. Özellikle yaşadığı %18’lik düşüş ile birlikte 40 $’ın altına kadar inen Solana, yatırımcılarını da sevindirmeye devam ediyor.

Solana hızlı yükseldi hızlı düştü!

Kısa sürede hızlı bir şekilde yükselen Sol, özellikle son 15 günde %110 seviyesinde bir artış yaşadı. Yaşanan bu artış ile birlikte hafif bir geri çekilme yaşayan para birimi için bu süreç normal kabul edilebilir. Özellikle kripto paralarda bu tarz düşüşlerin olması altlarda oluşabilecek olan boşlukları da kapatıyor. Yükselişlerin kalıcı olabilmesi için bu tür dinlenmelerin ve geri çekilmelerin olması son derece normal.

Etiketler Kripto Para solana
Yorumlar
Kalan Karakter 800