O coin adeta küllerinden doğdu! %300 yükseliş!

Kripto paralardaki yükseliş devam ederken bazı coinlerde görülmemiş oranlar konuşulmaya devam ediliyor.

Güncelleme:

Kripto paralardaki yükseliş devam ederken bazı coinlerde görülmemiş oranlar konuşulmaya devam ediliyor. Sadece Eylül ayında 8 $ olan AVAX ise şuanda 32 $ seviyesini gördü ve yükseliş yaşamaya devam ediyor. Avalanche’de görülen bu yükselişin oranı ise tam %300 oldu.

Kripto paralarda boğa döneminin başladığı pek çok uzman tarafından dile getiriliyor. Ancak bu dönemde paranın kaptırılmaması gerektiği de diğer yandan ifade edilenler arasında bulunuyor. Çünkü bazı coinler yükselişini sürdürürken yükselen trenden sonra muhakkak bir düşüşün geleceği de görülüyor. Çok hızlı bir yükseliş gösteren Bitcoin ardından da bazı altcoinlerin fiyatı adeta ralli yaptı. Bunlardan bir tanesi de AVAX oldu.

AVAX fiyatında rekor artışlar yaşanıyor!

Daha önce 100 dolar seviyesinin üzerine çıkan Avalanche için artık o rakamlar yeniden telaffuz edilmeye başlandı. Şuan için 32 $ seviyesinde bulunan AVAX, yakın zamanda yeniden o değerleri görebilecek mi? Uzmanlar bu sorunun cevabını ararken aslında AVAX sadece son 3 ayda tam %300 oranında yükseliş yaşamış oldu. Buna göre kripto para biriminin yükselişi ile devam eden süreçte ilerleyen dönemde bu tür haberlerin daha fazla görüleceği de ifade ediliyor. Ancak yatırımcıların muhakkak dikkatli olmaları ve spekülasyonlara gelmemeleri gerektiği de söylenenler arasında.

Etiketler coin AVAX Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800