Kripto para borsası Coinbase'de teknik sorun yaşanıyor

Coinbase isimli ABD merkezli büyük kripto para borsasında, Bitcoin'in 60 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte artan işlem trafiği sebebiyle çeşitli teknik sorunlar yaşandığı açıklandı.

​​​​​​​Coinbase'den yapılan açıklamada, bazı kullanıcıların Coinbase hesaplarında sıfır bakiye görebileceği ve alım veya satım sırasında hatalar yaşayabileceği belirtilerek, durumun farkında olunduğu bildirildi. 

Açıklamada, olayın detaylı bir şekilde incelendiği ve kısa süre içinde kullanıcılara bilgi verileceği ifade edildi,  "Varlıklarınız güvende." mesajı verildi. 

Alma ve ödeme işlemlerinde sorun

Coinbase'in sunduğu bilgilendirme metninde, müşteri ticaretinde olumlu gelişmeler olduğu, ancak artan trafik sebebiyle bazı müşterilerin hala giriş, gönderme, alma ve ödeme işlemlerinde sorun yaşayabileceği açıklandı. 

Coinbase'in CEO'su Brian Armstrong, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yoğun trafikle karşılaştıklarını ve yaşanan sorunlar için özür dilediklerini ifade etmiş; aynı zamanda ekibin sorunları çözmek için çaba sarf ettiğini belirtti. 

Coinmarketcap'in verilerine göre, global kripto para piyasasının değeri son 24 saatte yüzde 4,9 artarak 2 trilyon 250 milyar dolara yükseldi. En büyük kripto para birimi Bitcoin ise son 24 saatte yaklaşık yüzde 8 artışla 61 bin 300 doların üzerine çıktı. 

Etiketler Bitcoin coinbase
Yorumlar
Kalan Karakter 800