Konutlarda 1.20 faizli konut kredisi geliyor! Başvuru tarihi, kredi şartları…

1.20 faiz oranı ile birlikte 15 yıla kadar konut kredisi çekmek istemez misiniz? 15 yıla uzayan vade seçenekleri ile birlikte düşük faizli kredi olanağı artık vatandaşlara sunuluyor.

Güncelleme:

1.20 faiz oranı ile birlikte 15 yıla kadar konut kredisi çekmek istemez misiniz? 15 yıla uzayan vade seçenekleri ile birlikte düşük faizli kredi olanağı artık vatandaşlara sunuluyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz tarafından duyurulan kredi ile ilgili merak ettiğiniz her şey haberimizde…

Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında pek çok farklı ekonomik gelişmenin yaşandığı ülkemizde bir de ev satın almak isteyenlere düşük faizli kredi olanağı çıkartılıyor. Buna göre ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi bu haberi bekliyordu. Sonunda Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz müjdeli haberi duyurdu.

1.20 faizli konut kredisi detayları

Henüz yeni bir gelişme olan düşük faizli kredi ile ilgili çalışmalar tamamlanınca TBMM’ye sunulacak. Planlamada ise yılsonuna kadar çalışmaların tamamlanması gerekiyor. Vadeler şuan için 10 yıla kadar verilirken bu planlamada ise 15 yıla kadar vadenin uzaması bekleniyor.

Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan bu gelişme ile birlikte insanların krediye ulaşması da kolaylaşacak. Ancak muhtemelen ilk defa ev alacaklar için bu kredinin sunulacağı konuşuluyor. Ancak diğer şartlar henüz yer almasa dahi şartlar olgunlaştıkça haberimizde sizlere gerekli bilgileri vereceğiz.

Etiketler Kredi konut
Yorumlar
Kalan Karakter 800