İslam Memiş'ten gram altın uyarısı! 'Yükseliş trendine hazır olun'

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun" dedi.

Finansal analist İslam Memiş'in altının yükseliş trendini değerlendirerek öngörülerde bulundu.

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş'in Haber Global yayınında şu açıklamalarda bulundu: 

Altın fiyatlarında son iki günde agresif yükselişler var. Ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef. Bu iki günlük harekete baktığımızda düzeltmeye ihtiyaç var.

2100 altına sarkma bekliyorum. 2090 dolar güçlü destek. Gram altın bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpanında gram altın bir günde 100 lira attı. 2328 liraya kadar yükseldi. 2285 lirada şu anda.

Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun uyarısında bulunabiliriz. Her ayı aratacak altın fiyatları var." değerlendirmelerinde bulundu.

Agresif yükselişlere dikkat!

İslam Memiş, bu haftaki agresif yükselişlere dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. İslam Memiş, yükselişlerin ardından kar satışlarının da her an yaşanabileceğini vurguladı.

İslam Memiş, ons altın için  "Ons altın 2 bin 2.150 dolar aralığında oyalanır. Asıl hedef 2.350 dolar. Dün 2 bin 141 dolar seviyesine yükseldi. Ancak 100 dolarlık bir satış gelmesi gerekir." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800