Halkbank, kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor

Halkbank'ın Üreten Kadınlar Akademisi, kadın girişimcilerin iş dünyasında başarılı olmalarını sağlamak için eğitim ve danışmanlık imkanları sunuyor. Üreten Kadınlar Akademisi, eğitim ve danışmanlık imkanlarıyla kadınların iş hayatında başarılı olmaları için gereken desteği vermek için çabalıyor!

 
Halkbank ‘‘Üreten Kadınlar Akademisi’’ kadın girişimcilerin yaşadıkları süreçleri kolaylaştırmayı hedefliyor. Akademide girişimcilik sürecinde kadınlara rehberlik edilerek iş fikirlerini gerçeğe dönüştürmeleri konusunda destek sağlanıyor. Ayrıca pazarlama, finansal planlama ve liderlik gibi birbirinden önemli konularda eğitimler sunuyor.
 


Üreten Kadınlar Akademisi nedir?
 


 
Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi, %47’si kadın çalışanlardan oluşan Halkbank tarafından kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla oluşturulan bir programdır. “Önce Halk, Sonra Bankayız’’ anlayışını, kadınların ekonomik hayata dahil olması noktasında da sürdüren Halkbank kadın girişimcilerin finansman olanaklarına erişmeleri için imkanlar oluşturmaya ve girişimleri desteklemeye önem veriyor. Bu amaçla dönem dönem özel ürün ve hizmetler geliştirdiklerini dile getiriyor Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan.
 
 


Üreten Kadınlar Akademisinden kadın girişimcilere özel katkı paylı BES!
 
 

Halkbank BES


Halkbank’ın sunmuş olduğu hizmetle, Kadın Girişimcilere Özel Katkı Paylı Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcısı kadınlara azami 60 ay boyunca, BES planlarına 75 TL ek katkı payı ödemesi yapılacak. Kadın girişimciye ait gerçek kişi şahıs işletmesinin veya hisseleri toplamının en az %50’si kadın girişimcilere ait olan tüzel kişiliği haiz firmanın her bir kadın ortağı, “Kadın Girişimcilere Özel Katkı Paylı BES Planı” ürününden faydalanabilecek. Başvurular koşulları sağlayan her kadın girişimciye açık.
 
 


Paraf Üreten Kadın kredi kartı
 

Halkbank kart


Halkbank Üreten Kadınlar Akademisi’nin sunmuş olduğu bir diğer hizmet ise Paraf Üreten Kadın kartı! Kadın üreticiler, Paraf Üreten Kadın kartı ile işyerleri için yapacakları mal ve hizmet alımlarında taksitli ve vadeli işlem yapabilir, çek ve senet işlemlerini kart üzerinden gerçekleştirerek nakit akışını düzenleyebilir, ana bayii limit özelliği sayesinde çalıştıkları tedarikçilerden avantajlar sağlayabilirler.
 
 
Halkbank’ın Üreten Kadınlar Akademisi ürün ve hizmetlerini buradan daha detaylı inceleyebilir, fırsatlardan yararlanmak için başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.


 

Etiketler Girişim
Yorumlar
Kalan Karakter 800