E- ticarette global kapı Etsy nedir? Etsy’de nasıl satış yapılır?

Etsy nedir sorusu online satışa duyulan merakın arttığı son günlerde sıkça gündeme gelmektedir. Etsy'de nasıl satış yapılır? Etsy'de nasıl para kazanılır? Etsy'de satış yapmak ücretli mi? Detaylar içeriğimizde.

Güncelleme:

Etsy nedir sorusu online satışa duyulan merakın arttığı son günlerde sıkça gündeme gelmektedir. Etsy’nin ne işe yaradığını öğrenmek isteyen çok sayıda internet kullanıcısı bulunmaktadır. Etsy, kullanıcıların el emeği ile ürettikleri ürünleri satışa çıkarttığı Amerika çıkışlı bir online pazar yeridir. Etsy’de satış yapmak isteyenler Etsy platformunu detaylarıyla birlikte keşfetmelidir.

Etsy’de satışı gerçekleşecek çok sayıda ürün vardır. E- ticarete atılıp kazanç elde etmek isteyenlerin kârlı platformu Etsy bütün bunlar için kullanıcılarına çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Etsy’de satış yapmak için öncelikle üyelik işlemlerini tamamlamak gerekmektedir. Etsy satış üyelik onaylandıktan sonra gerçekleştirilen bir işlemdir.

Etsy’de neler satılabilir?

Etsy’de kategorilere göre farklı ürünlerin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin uzman olduğunuz bir alanda danışmanlık hizmetinde bulunabilir, kendi ürettiğiniz el emeği ürünlerden kazanç elde edebilirsiniz. Fiziksel ürün satışının yanı sıra dijital ürünler satarak herhangi bir kargolama işlemi gerçekleştirmeden online satışlar yapabilirsiniz.

Etsy’den nasıl kazanılır?

Etsy’den kazanç elde etmek için listelediğiniz ürünlerin müşteriler tarafından satın alınması gerekir. Etsy tarafından belirlenen kota aşıldığında ödeme alınmaktadır.

Etsy ücretli mi?

Etsy’de hesap açmak tamamen ücretsizdir. Etsy satışa sunulan ürünlerde listeleme ücretine ek olarak, satışlardan da komisyon kesmektedir.

Etsy üzerinden e- ticaret kazançlı bir işlemdir. Etsy’de dijital ürünlerin satışıyla aktif olarak üretim yapılmasa bile pasif gelir elde etme şansı bulunmaktadır. Bu da Etsy kullanıcılarına sunulmuş büyük bir fırsattır.

Etiketler E-ticaret
Yorumlar
Kalan Karakter 800