Elon Musk’ın yeni gözdesi kripto para her Tweet ile birlikte fırlıyor!

Kripto para dünyasına farklı bir bakış açısı katan Elon Musk, özellikle bazı altcoinlerde yüksek oynaklık göstermesinin tek sebebi olarak biliniyor.

Güncelleme:

Kripto para dünyasına farklı bir bakış açısı katan Elon Musk, özellikle bazı altcoinlerde yüksek oynaklık göstermesinin tek sebebi olarak biliniyor. Attığı her bir Tweet, milyonlarca kişiye gidiyor. Üstelik bu Tweet sonrasında ise bazı altcoinlerin fiyatı birden fırlıyor. Daha öncesinde Dogecoin için sık sık gördüğümüz bu durumda yeni sistemde karşımıza “Grok” çıkıyor.

Elon Musk tarafından bu sıralarda Grok paylaşımları yapılmaya devam ediyor. Buna göre 5 Aralık tarihinde bir paylaşım yaparak attığı Tweet’te “Grok” ifadesini geçiren Musk, bu coinde bir anda %55 değerinde artış yaşanmasına neden oldu.

Grok nedir?

Grok, Elon Musk tarafından Openai yani Chatgpt yapay zekasına yeni rakip olarak üretildi. İsmi “Grok” olunca bu isimdeki bir altcoinin fiyatını da adeta tetikledi. Her ne kadar bu altcoin ile Elon Musk ve sistemi arasında bir işbirliği bulunmasa dahi coin fiyatı sürekli olarak fırlamaya devam ediyor. Aralarında bir bağlantının olmaması dahi bu gelişmeyi durdurmaya yetmedi. Paylaşımdan önce 0,011 $ seviyelerinden işlem gören Grok, paylaşımdan sonra ise bir anda 0,017$ seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800