AVAX rekora koşuyor! Aylık %130 artışın devamı gelecek mi?

Son dönemde yeniden artan ve herkesin boğa sezonuna geçtiğini söylediği kripto paralardan bir tanesi olan AVAX, artışlarını sürdürüyor.

Güncelleme:

Son dönemde yeniden artan ve herkesin boğa sezonuna geçtiğini söylediği kripto paralardan bir tanesi olan AVAX, artışlarını sürdürüyor. Son dönemde Layer 1 tokenlerine de liderlik eden Avalanche, aylık olarak tam %130 oranında artış sağlamış durumda. Özellikle Katman 1 blok zinciri tokenlerine liderlik eden Avalanche’de yaşanan bu yükseliş, diğer tokenler için de büyük bir umut oluyor. Layer 1 tokenleri AVAX ile birlikte daha fazla yükseliyor.

Son zamanlardaki yükselişi ile birlikte uzun bir aradan sonra 20 $ seviyesini geçmeyi başaran Avalalanche kripto parası, Katman 1 kripto paralarına liderlik ediyor. Buna göre tek bir günde 1,68 milyon işlem rekoruna ulaşan ünlü kripto para, yükselişin fitilini ateşledi bile. Kayda değer bir yükseliş gösteren AVAX için artık 25 $ seviyesi gözükmeye başladı. Özellikle 20 $ seviyesini bu yazıyı yazarken test eden kripto para eğer ki buradan bir direnç yakalayabilirse o zaman hedefini 25 $ seviyelerine çıkartabilir.

AVAX 25 doları geçer mi?

AVAX başta olmak üzere Layer 1 kripto paraların topluca yükselişe geçmesi ile birlikte rekor bir girdi de oldu. Kripto paralara yönelik olarak gösterilen ilginin artık boğa sezonunu başlatmaya yeterli olduğu da gelen haberler arasında. Özellikle ETF onayının gelmesi ile birlikte Bitcoin önderliğinde tüm kripto paraların yükselişi de öngörülüyor. Ancak Binance için gelen 4.3 milyar dolarlık cezanın ardından bu yükselişin ertelenebileceği de söylenenler arasında...

Etiketler AVAX Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800