SPK’dan yeni onay! Dev şirket halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) dev teknoloji şirketinin halka arzına onay verdi. Birçok yatırımcı tarafından tercih edilmeye başlanan borsa için yeni halka arzlar yakından takip ediliyor. Yeni onay ile halka arz olacak şirketin taslak izahname detayları açıklandı.

Güncelleme:

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan yeni açıklama ile Odine Solutions Teknoloji şirketinin halka arzına onay verildiği duyuruldu. Borsa’daki halka arzların yakından takip edildiği günlerde ev şirketin halka arzı yatırımcılar tarafından oldukça dikkat çekti. SPK onayından sonra şirketin halka arz detayları açıklandı.  

Halka arz detayları neler?  

Açıklanan bilgilere göre şirket halka arzda 22.100.000 lot bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemi ile dağıtacak. Halka arzdan sonra şirketin halka açıklık oranı %40 olarak belirlenirken şirketin BIST kodu #ODINE olarak belirlendi. Bununla beraber halka arz fiyatı 30 TL olarak açıklandı. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş konsorsiyum liderliğinde yürütülecek halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak. 

Halka arzından sonra ‘’Yıldız Pazar’da’’ işlem görecek olan şirketin önümüzdeki hafta içinde talep toplama işlemlerine başlayacağı tahmin ediliyor. Odine Solutions Teknoloji'nin halka arzına katılabilecek aracı kurumlar ile bankalar ve tahmini kaç lot vereceği gibi bilgilerin ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.  

Yorumlar
Kalan Karakter 800