Borsa İstanbul'da gong Artemis Halı için çaldı

Artemis Halı, bugün düzenlenen gong töreninin ardından Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

Güncelleme:

Artemis Halı, 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecini büyük bir yatırımcı ilgisiyle tamamlayarak, bugün itibarıyla Borsa İstanbul'da "ARTMS" koduyla işlem görmeye başladı. Halka arz sürecine toplamda 2 milyon 189 bin 498 yatırımcının katılım sağladığı belirlendi.

Halka arz gong törenine, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, Artemis Halı Yönetim Kurulu üyeleri, İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ yetkilileri ve birçok davetli katıldı.

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, Türk halı dokuma geleneğinin çağdaş temsilcisi Artemis Halı'nın, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayarak marka değerini daha da artıracağını ifade etti.

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül, 2023'te 7 şirketin halka arzına aracılık ederek başarılı bir yılı geride bıraktıklarını dile getirerek şu açıklamalarda bulundu:

"2024 yılında da Artemis Halı ile birlikte ikinci halka arzımızın başarıyla tamamlanmasının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Artemis Halı'nın 507 milyon lira büyüklüğündeki halka arzına yaklaşık 2,2 milyon yatırımcı katılırken, yatırımcıların gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyuyoruz. Halka arzla birlikte kurumsal yapısını ve özkaynaklarını daha da güçlendirerek yoluna devam edecek olan Artemis Halı ve değerli ekibine başarılar diliyorum."

Etiketler halka arz
Yorumlar
Kalan Karakter 800