Bist 100’de o hisseden 452 milyonluk satış geldi! Patron satışı...

Alarko Holding tarafından bir satış kararı geldi. Buna göre holding, borsada işlem görmeyen ve Dalia Garih’in şahsi portföyünde bulunan 4 milyon 350 bin adet hisseyi satma kararı aldı.

Güncelleme:

Alarko Holding tarafından bir satış kararı geldi. Buna göre holding, borsada işlem görmeyen ve Dalia Garih’in şahsi portföyünde bulunan 4 milyon 350 bin adet hisseyi satma kararı aldı. Buna göre Alarko Holding tarafından alınan bu karar ile birlikte yatırımcıların ne yapacağı merakla bekleniyor.

Alarko Holding’de şirketin ana ortaklarından bir tanesi olan Dalia Garih, portföyünde bulunan 4 milyon 350 bin adet hisseyi satma kararı aldı. Buna göre şirketin hissesinde yer alan bu miktar hisse şuan borsada işlem görmüyor.

Alarko Holding dev satışı duyurdu

Daria Gari portföyünde toplamda 61 milyon 78 bin 8 adet hisse bulunuyor. Bununla birlikte Garih söz konusu hissenin ortalama %4’lük kısmını satacak. Satılacak olan miktar ise 4 milyon 350 bin adet olacak.

Bist 100’de o hisseden 452 milyonluk satış geldi! Patron satışı... resim: 0

Konu hakkında KAP açıklaması yapan Garih, şahsi portföyünde bulunan hisseyi satacağını açıkladı. Bunun için de merkezi kayıt kuruluşuna kaydını yaptırdığını belirtti. Kayıt sürecinin devam ettiğini söyleyen Garih, söz konusu satışın yakın bir zamanda yapılacağını belirtti. Son zamanlarda artan ivme ile pek çok yatırımcı kazanan borsa da Alarko Holding yatırımcılarının nasıl bir reaksiyon vereceği merak konusu oldu.

Etiketler Borsa
Yorumlar
Kalan Karakter 800