TEV'e Brandverse Awards 2023'ten 8 ödül!

Türk Eğitim Vakfı (TEV), reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında başarılarıyla öne çıkan marka ve ajansların ödüllendirildiği Brandverse Awards 2023’e “Sesi Açın” ve “Bu Çanta Kimin” projeleriyle toplam 8 ödül alarak damga vurdu.

Güncelleme:

16 Haziran Cuma günü Hilton Bomonti’de gerçekleşen ve Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliğiyle hayata geçirilen Brandverse Awards 2023 ödül töreninde Türk Eğitim Vakfı’nın “Sesi Açın” projesi, PR Bölümü’nde hem Grand Prix’ye hem de Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Türk Eğitim Vakfı’nın “Bu Çanta Kimin” projesi ise PR Bölümü’nün Etkili İçerik Üretimi ve Strateji Ana Bölümü’nün Harekete Geçiren Kampanyalar kategorilerinde Altın; Medya Bölümü’nün Ambient / Yaratıcı Ortam Kullanımı ve Sosyal Medya ve Dijital Bölümü’nün Dijital PR Çalışması kategorilerinde Gümüş; Sosyal Medya ve Dijital Bölümü’nün Sosyal Sorumluluk İletişimi ve Viral Etkileşim kategorilerinde Bronz olmak üzere toplam 6 ödüle layık görüldü.

TEV'e Brandverse Awards 2023'ten 8 ödül! resim: 0

Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Banu Taşkın; gençlerin eğitimleri, hayalleri, hikâyeleri yarıda kalmasın diyerek, TEV’in projelerine destek olan tüm bağışçılara teşekkür etti. Bağışçıların kendilerine güç ve umut verdiğini dile getirdi.

TEV'e Brandverse Awards 2023'ten 8 ödül! resim: 1

Sesi Açın projesi nedir?

Türk Eğitim Vakfı'nın Sesi Açın projesi, maddi yetersizlikler nedeniyle okulu bırakmayı düşünen öğrencilerin sesini duyurmak ve onlara destek olmak için dikkat çeken bir projedir. 

Bu Çanta Kimin projesi nedir?

 Türk Eğitim Vakfı (TEV)'in projelerinden biri olan Bu Çanta Kimin projesindeki dev kırmızı çanta ile maddi imkanı kısıtlı öğrencilerin eğitim koşullarının iyileştirilmesine ve okuma gayretlerine dikkat çekilmektedir. 

2 metrelik dev bir kırmızı çantanın pleksi korumalıkla Mecidiyeköy Metro ve Metrobüs buluşma noktasında sergilenmesi ile oluşturulan bir farkındalık projesidir.

TEV'e Brandverse Awards 2023'ten 8 ödül! resim: 2

Yorumlar
Kalan Karakter 800