Tekfen Holding burs başvuruları başladı! Ayda 3.500 TL için son günler…

Tekfen Holding tarafından öğrencilere verilen aylık 3.500 TL değerindeki burslara başvurular başladı. 27 Eylül itibari ile başlayan başvuruların son günü ise 6 Ekim. Burs Başvuruları Ne Zaman Yapılır? Tekfen Vakfı Bursu Kimlere Verilir? Geri Ödemesiz Eğitim Yardımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Güncelleme:

Tekfen Holding, Tekfen Vakfı tarafından 2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılında verilecek olan burs miktarları belli oldu. 27 Eylül – 6 Ekim 2023 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı bursta öğrencilere 3.500 TL burs verilecek. Detaylar haberimizde…

Tekfen Holding kimlere burs veriyor? Burs alma şartları neler?

Yükseköğrenim öğrencilerine toplamda 28.000 TL burs veren Vakıf aylık olarak bunu 3.500 TL ödemeler ile gerçekleştiriyor. Lise öğrencilerine ise 12.800 TL burs vererek bu ödemeyi de aylık 1.600 TL şeklinde ödüyor.

Tekfen Holding burs başvuruları başladı! Ayda 3.500 TL için son günler… resim: 0

Bursu toplamda 600 kişiye verecek olan Vakfın şartı ise velilerin Tekfen çalışanı olması. Yani bir nevi öğrenim desteği olarak çalışanlarına burs vermektedir. Diğer bir şart ise ailede en fazla kazanan kişinin 24.134 TL’den daha düşük bir para kazanması. Bu şartları sağlayan herkes Tekfen’e başvuru yapabilir.

Tekfen bursuna nasıl başvuru yapılır?

Bursa başvuru Tekfen tarafından resmi site üzerinden alınmaktadır. Tekfenburs.org adresi üzerinden başvuruların yapılarak sonucun açıklanması beklenmelidir. Başvuran sayının fazla olması durumunda ise YÖK sıralaması ve ailevi durum dikkatli bir şekilde incelenerek aday elemesi gerçekleştirilir. Sizler de Tekfen Vakfı’nın bursunu almak isterseniz eğer vakit kaybetmeden başvuru yapabilirsiniz. Son başvuru tarihi 6 Ekim 2023.

Etiketler Burs
Yorumlar
Kalan Karakter 800