İBB bursluluk ücretleri ne zaman ve nasıl ödenecek? İşte merakla beklenen soruların cevapları…

İBB bursluluk ücretleri ne zaman ve nasıl ödenecek? İşte merakla beklenen soruların cevapları…

Güncelleme:

İBB burs başvuruları 20 Ekim tarihinde tamamlandı. 20 Ekim itibari ile tamamlanan burs başvurularının ardından ise adaylar artık burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Kasım ayının sonlarına veya Aralık ayının başında açıklanması beklenen sonuçlarla ilgili başka merak edilenlerde var.

2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim döneminde öğrencilere burs verecek olan İBB için başvurular nihayet tamamlandı. Ancak şimdi de sonuçların ne zaman açıklanacağı konuşuluyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmayan burs sonuçları ile ilgili ise Kasım sonu veya Aralık ayının başı gibi tarihler konuşuluyor.

İBB burs ücretleri ne zaman ödenecek?

2.000 TL değerindeki bursu almak için başvuru yapan adaylar bursun ne zaman ödeneceğini de merak ediyor. Sonuçların açıklanması ile birlikte bursun 3 parça halinde yatırılması gündemde. Burs sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin ödemeleri başlayabilecek. Ocak ayına kadar ilk burs ücretlerinin de yatırılması planlanıyor.

20 Ekim tarihinde tamamlanan bursa başvuran binlerce adayın şartları sağlayıp sağlamadığı değerlendirilecek. Buna göre belirlenen adaylar için duyuru yapılacak ve bursu almaya hak kazanan adaylara ücretler yatırılmaya başlanacak.

Etiketler Burs İBB
Yorumlar
Kalan Karakter 800